Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Gunnar har tatt seg vann over hodet

Sannsynligvis er undertegnede den minst opplyste blant MC-avisas frilansere, sånn teknologisk sett. Jeg kan snakke i mobiltelefon og skrive og lese fra en PC, men sliter når det blir særlig mer avansert enn det.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst: Gunnar J. Lundal.

Det er mulig jeg har tatt meg vann over hodet, som det heter, når jeg nå har kjøpt en sykkel fullpakket med moderne teknologi. Touch screen, Ride Command System, Smart Leaning Technology, Traction Control og så videre.

Her er det mye jeg skjønner lite av. Og ikke nok med det, jeg har alltid vært ganske bestemt på at det du behøver på en motorsykkel er et speedometer og kanskje en tankmåler. Alt annet er fullstendig unødvendig. Så dette er jo også et stygt brudd med mine prinsipper og livssyn. Men nå er jeg her med en splitter ny Indian Challenger Limited.

Så hvordan dette skal gå, er det ingen gitt å svare på. Men uansett så skal jeg love å fortsatt forsyne MC-avisa med spennende MC-reisereportasjer og annet. Jeg har mange planer. Dersom ikke Covid-19 situasjonen stikker kjepper i hjulene, så er tanken neste januar å kjøre den sydlige delen av Andesfjellene på langs i Chile og Argentina. Naturlig nok på leid sykkel. Her har jeg en dialog med ett større utleiefirma som heter RIDE Adventures.

Men innen den tid så treffes vi langs veien. (Hvis jeg ikke sitter inne og studerer brukerveiledning for den rullende datamaskinen jeg har skaffet meg.)

Annonse
Annonse