ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Grom Panigale??

Hvis det nå skulle ha seg slik at du sitter en vinterdag og kjeder deg og absolutt trenger noe å henge fingrene i for ikke å bli en belastning for dine omgivelser – hva er da mer naturlig enn å bygge en 200 hesters 1199 Ducati Panigale inn i en Honda Grom ramme? Høres kanskje ut som en, i beste fall, vill idé – dersom vi omtaler den hyggelig. Men det har faktisk skjedd. Sykkelen ble bygget av en kreativist ved navn Mario Kleff, en ingeniør bosatt i Thailand, og prosjektet tok et par måneder å fu

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hvis det nå skulle ha seg slik at du sitter en vinterdag og kjeder deg og absolutt trenger noe å henge fingrene i for ikke å bli en belastning for dine omgivelser – hva er da mer naturlig enn å bygge en 200 hesters 1199 Ducati Panigale inn i en Honda Grom ramme?

Høres kanskje ut som en, i beste fall, vill idé – dersom vi omtaler den hyggelig.

Men det har faktisk skjedd. Sykkelen ble bygget av en kreativist ved navn Mario Kleff, en ingeniør bosatt i Thailand, og prosjektet tok et par måneder å fullføre.

Den ser ut som om den tigger og ber om å få gjøre en loop og var sannsynligvis fullstendig vill å kjøre. Når ordet "var" brukes er det fordi en bensinslange røk på den første skikkelige prøveturen. Bensinen rant ut over den digre motoren og det hele tok fyr og hele prosjektet brant opp.

Synd, i grunnen. Det er lite sannsynlig at noen noen gang har laget en sykkel som er så lette å stikke wheelies med...

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse