ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Graarud utvider i Sarpsborg

Alf Graarud Motor AS (AGM) er snart klar til å åpne nybygg! Alf Graarud startet AGM i 1982, og de har sakte og sikkert bygget seg opp som en av Norges største MC-forhandlere. Nybygget på 3 etasjer ligger rett nedenfor den gamle butikken. Av: Ole Martin P. Eidevik. AGM forhandler blant annet Honda, Kawasaki, Triumph og Yamaha. Butikken er også store på motocross og nettsalg. Nå har de endelig fått godkjenning av kommunen for å bygge ut et nytt bygg som vil gi dem 1.138 kvadratmeter ekstra over tr

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Alf Graarud Motor AS (AGM) er snart klar til å åpne nybygg! Alf Graarud startet AGM i 1982, og de har sakte og sikkert bygget seg opp som en av Norges største MC-forhandlere.

Nybygget på 3 etasjer ligger rett nedenfor den gamle butikken.

Av: Ole Martin P. Eidevik.

AGM forhandler blant annet Honda, Kawasaki, Triumph og Yamaha. Butikken er også store på motocross og nettsalg. Nå har de endelig fått godkjenning av kommunen for å bygge ut et nytt bygg som vil gi dem 1.138 kvadratmeter ekstra over tre etasjer med butikk. Det blir også lager og kontor i andre etasje, vinterlagring nederst og nytt lager i tredje etasje.

Graarud er en familiebedrift. Alf jobber ennå i bedriften, men det er datteren Lene som styrer butikkdriften, mens sønnen Henrik er verksmester. Lørdag 30. november blir det Grand Opening av den nye butikken, og Triumph kommer med de fleste nyhetene sine, deriblant nye Rocket 3.

MC-avisa gratulerer med nybygget og kommer tilbake med mer info når åpningen nærmer seg.

Flere bilder:

Familien Graarud: Alf Graarud Motor AS er en familiebedrift som drives av to generasjoner Graarud. Foran nybygget står fra venstre: Henrik, Lene og Alf Graarud.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse