ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Goodwood Revival: Troy Corser slår seg løs!!

Goodwood Revival er et arrangement hvor det kjøres race og oppvisning med klassiske biler og motorsykler, og stevnet er et absolutt høydepunkt for alle som har den minste interesse for klassisk. Troy Corser, dobbel Superbike verdensmester fra Australia, var med og kjørte blant annet en 1935 BMW racer. 1935 vil si at sykkelen er 80 år gammel og Corser kjørte den for alt den var verd. Gitt de rette omstendighetene er en god fører på en langsom sykkel raskere enn en middelmådig kar på en rask sykk

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Goodwood Revival er et arrangement hvor det kjøres race og oppvisning med klassiske biler og motorsykler, og stevnet er et absolutt høydepunkt for alle som har den minste interesse for klassisk.

Troy Corser, dobbel Superbike verdensmester fra Australia, var med og kjørte blant annet en 1935 BMW racer. 1935 vil si at sykkelen er 80 år gammel og Corser kjørte den for alt den var verd.

Gitt de rette omstendighetene er en god fører på en langsom sykkel raskere enn en middelmådig kar på en rask sykkel, og vi er ikke i tvil om at Corser uten vansker ville dominerte en banedag med raske sykler kjørt av gjennomsnittlige førere.

Måten Corser behandler BMW'en på er fantastisk å se – merk innsats fra fører og hvordan sykkelen bukter og vrir seg! Linken til videoen finner du under.

Sett på fullskjermmodus og skru opp lyden!!

https://www.youtube.com/watch?v=gMdRyU7c9tU

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse