Annonse
Annonse
MC-avisa

Godt år med utmerkelse for Hadeland MC

Samtidig med en nylansering av populær Hondamodell hos landets Hondaforhandlere, kunne Hadeland MC også glede seg over en annen hyggelig begivenhet. Tekst og foto: Anders Joh. Blisten. BEST PÅ GUZZI: Gjentakelse av suksessen i 2017. Igjen er Hadeland MC kåret som beste Moto Guzzi-forhandler. Her viser innehaver Tor Opsahl fram utmerkelsen fra importøren, flankert av Reimar Christensen og Rune Borgli, som ofte trår til som ekstrahjelp i butikken. Værmessig var det en usedvanlig flott avslutning p

Publisert:

Samtidig med en nylansering av populær Hondamodell hos landets Hondaforhandlere, kunne Hadeland MC også glede seg over en annen hyggelig begivenhet.

Tekst og foto: Anders Joh. Blisten.

BEST PÅ GUZZI: Gjentakelse av suksessen i 2017. Igjen er Hadeland MC kåret som beste Moto Guzzi-forhandler. Her viser innehaver Tor Opsahl fram utmerkelsen fra importøren, flankert av Reimar Christensen og Rune Borgli, som ofte trår til som ekstrahjelp i butikken.

Værmessig var det en usedvanlig flott avslutning på årets aller siste høstdag hvor mange antakelig lot seg friste til en tur ut i det fri. Men ikke alle er like vinterivrige og lar seg helle lokke til å ta en kikk på en av årets store MC-nyheter og en prat med likesinnede.

MC-lansering på årets siste høstdag:

Nye Honda Africa Twin 1100 med større motor, mer utstyr og andre forbedringer fikk, som ventet, mye oppmerksomhet blant frammøtte motorsykkelentusiaster på Hadeland MC. Utstyrsdetaljer og sittehøyde på den store flerbrukssykkelen ble kommentert og diskutert. Slik MC-folk gjør når de "føler og tar" på nye modeller, som flere kanskje vurderer som sin neste motorsykkel kommende sesong.

Flott sykkel, synes også butikkinnehaver Tor Opsahl, som samtidig er overrasket over at den ikke har solgt på langt nær så godt på Hadeland som andre steder i landet.

– Hos oss har Honda NC 750 X vært mest populær, forteller han og er fornøyd med det.

Men mest fornøyd er han med Moto Guzzi salget i år.

Kåret som landets beste:

– Spesielt den nye V85 TT-modellen, som vi har levert 17 av totalt 21 nye på landsbasis til kunder over hele landet, forteller han fornøyd. Takket være godt salg av denne modellen ble Hadeland MC kåret til årets Moto Guzzi-forhandler av importøren Kellox, slik de også bli i 2017.

– Mange bestilte uten å vite prisen på forhånd, forteller Opsahl om den populære modellen, som altså bidro sterkt til at de igjen stolt kan smykke seg med en ny "best i klassen"-plakett til å henge på veggen.

– Vi blir først og fremst assosiert med det italienske motorsykkelmerket Moto Guzzi og ikke Honda når vi møter andre kolleger i bransjen, legger han til før han fortsetter praten med de frammøtte sammen med Reimar Christensen og Rune Borgli, som fungerer ekstrahjelp ofte i helgene.

MODELLANSERING: Årets siste høstdag var offisielt lanseringsdag for oppdaterte Honda Africa Twin hos landets merkeforhandlere. Dette er en populær flerbrukssykkel, som de besøkende var svært nysgjerrige på.

BEGEISTRET: Nikolai Torgersen fra Harestua legger ikke skjul på at han liker den nye Africa Twin-sykkelen. Men det kom høylydte protester fra samboer Nora Johansen da det forsiktig ble ymtet frampå om å kvitte seg med Honda Varaderoen han har til fordel for nye Africa Twin...

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse