ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Glimt fra Scooter Adventuring i Telemark

I helgen er MC-avisas Ole-Andreas, Peter og Anders i Telemark på et realt touring- og adventure-eventyr. Da turen skulle planlegges var alle tre enige; vi må slå et slag for scootersegmentet og vise at den duger til langt mer enn bare «urban mobility»!

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst og foto: Anders Eidevik.

Det manglet ikke på ideer da undertegnede i vinter planla noen MC-stunt for sesongen sammen med Ole-Andreas og Peter (Calvat’s garage). Det vi alle tente mest på var å legge opp til en skikkelig touring/adventure-helg, men på scooter. Så tenkt, så gjort.

Med oss på tur har vi scooter-trioen Yamaha XMAX 300 Tech MAX, Honda Forza 350 og BMW C 400 GT. Takk til MC Oslo og Speed MC for utlån!

Straand Hotel i Vrådal er brukt som base for scootereventyret, og det har vært en fin anledning for Peter og jeg til å få oppleve HUBriding-konseptet til Straand Hotel. Hotellet er i utgangspunktet fortsatt stengt grunnet koronabegrensninger, men Lars Arne og gjengen er i full gang med å planlegge sesongåpning andre uke i mai.

Foruten MC-avisas utskremte medarbeidere har både Reitwagen og Bikerlife vært på besøk denne helgen, og vi har hatt trivelige og lange kvelder sammen.

God, gammeldags ruteplanlegging med analog-GPS!

Helgens kjørerute og kjøreterreng har vært en adventuremaskin verdig, og fun-faktoren har nærmest sprengt skalaen. Scooterne har blitt satt på prøve i alt fra aktiv svingkjøring til gruslek i skogen. Selvsagt har maskineriet sine begrensninger, noe som setter enda høyere krav til oss som førere om maksimal flyt skal oppnås om bord. Nå er det snart duket for frokost, før vi skal gjøre de siste videoinnspillingene og sette kurs til Speed MC i Sandefjord og så tilbake til Oslo.

Følg med, både video og artikkel fra turen kommer.

Takk for turen, gutter! Jeg har kost meg, og gleder meg til dagens kjøreetappe på scooter-trioen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse