ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Genette Norgesmester

Pressemelding fra

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

"I helgen satte Genette punktum på en lang sesong med å bli Norgesmester i Motocross 2015. Etter å ha mistet et helt heat på grunn av motorhavari i første NM runde, visste Genette at hun måtte vinne begge de to gjenstående heat i NM sammenheng.

Genette førte an i begge finaleheat og gikk hardt ut for å kunne skaffe seg en god luke i starten. Dette fungerte bra, og hun kunne kontrollere veien inn til mål i begge heat. For andre gang kunne Genette passere mållinjen som Norgesmester i Motocross. Hun la ikke skjul på gleden da laurbærkransen ble hengt rundt halsen som en bekreftelse på en flott sesong.

Genette.no: Norgesmester i Motocross andre året på rad - hvordan føles dette?

Genette: Norgesmesterskapet har alltid betydd mye for meg, og det å hente inn NM tittelen nummer to er stort. Nivået blir bedre og bedre når det gjelder de jeg konkurerer mot, og det betyr at en NM tittel på ingen måte er en lettvint affære.

Genette.no: Dette var avslutningen på en eventyrlig sesong. Hva skjer nå videre fremover?

Genette: Først må jeg fordøye denne siste NM tittlen, men nye oppgaver ligger rett rundt hjørnet. Vi presenterer neste uke hele vårt omfattende opplegg for 2016 sesongen. Oppstart her er 01 oktober, noe jeg ser frem til å begynne på. Arbeidet med å planlegge opplegget for neste sesong, begynte allerede Mai 2015.

Genette.no: Blir det ikke et avbrekk fra Motocross?

Genette: Nå skal jeg ha meg en velfortjent ferie i solen, bare avbrutt av et besøk til MX OF NATIONS, hvor jeg skal ha noen samtaler angående neste sesong.

Genette.no: Det begynner å bli mange involverte rundt deg som utøver etterhvert ?

Genette: Ja, og jeg tenker også ofte på alle de rundt meg som har like stor del i dette. Manager Johan Boonen, mekaniker Bjorn Stockmann, foreldrene mine, trenerene mine, mine sponsorer og alle andre som har en sterk og nødvendig oppgave i teamet rundt meg, dere vet alle hvem jeg mener: TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!!"

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse