ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Gekko vant dobbel Norgescup runde bare en måned etter kragebensbrudd

Gekko-Haga er tilbake i toppform etter å ha brukket kragebeinet for fire uker siden. I comebacket etter fallet kjørte han inn til gull, og ligger nå godt an i kampen om NorgesCupen 2019 i Trial. Tekst: Bror Møgster (Pressemelding) Sondre Haga på podiet etter andre runde i Norgescupen. (Foto: Annette Gilje Haga). I helgen vant Gekko-Haga to av fem runder i Norgescupen. – Det gikk over all forventning. Målet var å kanskje stille til start, men nå skal jeg prøve å ta seieren. Det var egentlig lett

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Gekko-Haga er tilbake i toppform etter å ha brukket kragebeinet for fire uker siden. I comebacket etter fallet kjørte han inn til gull, og ligger nå godt an i kampen om NorgesCupen 2019 i Trial.

Tekst: Bror Møgster (Pressemelding)

Sondre Haga på podiet etter andre runde i Norgescupen. (Foto: Annette Gilje Haga).

I helgen vant Gekko-Haga to av fem runder i Norgescupen.

– Det gikk over all forventning. Målet var å kanskje stille til start, men nå skal jeg prøve å ta seieren. Det var egentlig lett nivå, som passet meg fint etter å ha brukket kragebeinet, sier Gekko-Haga.

Det var bare fire uker siden Gekko-Haga falt under trening i Spania. Etter operasjonen noen dager senere var det egentlig åtte uker før Sondre kunne konkurrere i Trial.

- Jeg hadde trent veldig lite de siste ukene før Norgescupen, og er fremdeles ikke 100 prosent tilbake. Fikk bare en vanlig treningsøkt før cupstart, men etter all trening i vinter har jeg et godt grunnlag. Jeg har gått til fysioteraputen hver dag og fått masse søvn. Det er godt å vite at jeg kan vinne med en slik skade. Det gir god selvtillit fremover, sier Gekko-Haga.

13. april skal Gekko-Haga delta i lag-VM i X-Trial med Haakon Pedersen. Dette er andre gang Norge stiller lag i mesterskapet, sist gang var i 2012.

– Jeg kjenner Haakon godt. Tror det kommer til å gå bra. Hvis vi klarer å komme gjennom noen seksjoner, er vi godt fornøyde.

VM lag i X-Trial holdes i Vendèe, Frankrike.

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse