Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Gekko tok sølv i sesongåpningen

Pressemelding, Sondre «Gekko» Haga. "Den 22 år gamle Trial føreren, Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som kjører for Fabrikk Racing Teamet til det Italienske Motorsykkelmerket Beta, leverte en nær perfekt sesong åpning Sondre er kjempefornøyd med sesong starten etter sølv i EM åpningen i Italia. Dette er Sondres første pallplass i EM i karrieren og et bekreftelse på hatt han har tatt nye steg. Dette kan være tidenes beste Norske plassering i EM.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 31.05.2021 kl 12:59

Pressemelding, Sondre «Gekko» Haga.

"Den 22 år gamle Trial føreren, Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som kjører for Fabrikk Racing Teamet til det Italienske Motorsykkelmerket Beta, leverte en nær perfekt sesong åpning

Sondre er kjempefornøyd med sesong starten etter sølv i EM-åpningen i Italia. Dette er Sondres første pallplass i EM i karrieren og et bekreftelse på hatt han har tatt nye steg. Dette kan være tidenes beste norske plassering i EM. Det var kun to prikker opp til seieren så avstanden var helt marginal.

«Etter svært lang tid med trening uten konkurranser er det herlig å få bekreftelse på at treningen har gitt resultater. Å slå italienerne på deres hjemmebane er sjelden enkelt og i dag hadde jeg bare en Italiener foran meg og resten bak meg, det kjennes veldig godt. Dette gir en boost for selvtilliten videre i sesongen», sier Sondre

Neste løp for Gekko er om 14 dager, da er det første VM-runde som også går i Italia. For Sondre var dette løpet en svært god bekreftelse på nivået sitt. Dette blir en kjempespennende sesong."

Hovedfoto: @Infotrial.

Annonse
Annonse