Annonse
Annonse
MC-avisa

Gekko sikret sølv i VM for andre dag på rad

(Foto: Team Gekkotrial og Future7media (kjørebilde))

(Foto: Team Gekkotrial og Future7media (kjørebilde))

Pressemelding, Team Gekkotrial. Den 23 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som tok sølv i gårsdagens VM-runde, fulgte opp med enda et sølv, i sesongens fjerde VM-løp lørdag, i Andorra, nord for Barcelona. – Jeg kjørte ekstremt bra i dag. Med kun en prikk på første runden er det ikke så mye som kan bli bedre. På andre runden ble det 3 prikker og jeg er stabilt opp mot mitt beste hver runde, og da blir resultatet bra.

Publisert:

Pressemelding, Team Gekkotrial.

Den 23 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som tok sølv i gårsdagens VM-runde, fulgte opp med enda et sølv, i sesongens fjerde VM-løp lørdag, i Andorra, nord for Barcelona.

– Jeg kjørte ekstremt bra i dag. Med kun en prikk på første runden er det ikke så mye som kan bli bedre. På andre runden ble det 3 prikker og jeg er stabilt opp mot mitt beste hver runde, og da blir resultatet bra. Og det beste er at de sterkeste konkurrentene i sammendraget er bak meg i dag. Jeg må bare fortsette med denne gode kjøringen, så fortsetter de gode resultatene å komme, sier Sondre «Gekko» Haga.

Sondre ligger på 2.-plass sammenlagt etter 4 av 10 kjørte løp, kun et poeng bak lederen (i Trial2-klassen, red.anm.).

– Sondre var ekstremt nær seieren i dag, og det er utrolig kjekt at han er med å preger løpet hele dagen i dag også. Sondre kniper 7 poeng på sammenlagtlederen, og da er det kun et poeng mellom de to og fremdeles 6 løp som skal kjøres. For norsk trial er dette utrolig kjekt, at vi endelig har noen som er med å preger herreklassen også. Jeg er sikker på at Sondre får sin første VM-seier snart, sier manager og far Martin Haga.

Det er en liten pause i VM-sesongen nå

– Neste VM løp er ikke før 9. juli, så derfor reiser jeg hjem i morgen for å kjøre NorgesCup i Bergen til helgen. Det blir deilig med noen dager hjemme nå midt i løpssesongen, sier Sondre «Gekko» Haga.

Annonse
Annonse