Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Gekko signerer for italiensk fabrikkteam

Pressemelding: Den 21 år gamle Trial-føreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes skriver kontrakt med det italienske motorsykkelmerket Beta. Etter fire år som fører for det spanske motorsykkelmerket TRS, med to historiske pallplasser og sjetteplass sammenlagt i VM, skifter han nå til Beta Factory Trial Team.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 29.12.2020 kl 09:13

Pressemelding:

Den 21 år gamle Trial-føreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes skriver kontrakt med det italienske motorsykkelmerket Beta. Etter fire år som fører for det spanske motorsykkelmerket TRS, med to historiske pallplasser og sjetteplass sammenlagt i VM, skifter han nå til Beta Factory Trial Team. Beta har en lang historie og har produsert motorsykler siden 1948 og har flere ganger hatt verdensmester i Trial på sine sykler, senest i fjor.

Sondre har som mål å bli verdensmester og vil derfor også dette året bo utenfor Barcelona i Spania og trene daglig sammen med sin mentor og trener Adam Raga som er seks ganger verdensmester. Dette er sannsynligvis verdens beste treningsopplegg for Trial, og målet er å ta de siste stegene opp til verdensmestertittelen i 2021.

– Samarbeidet med TRS har vært svært godt, men for å utfordre meg selv og omgivelsene mine for å ta ytterligere steg fremover, har jeg valgt å bytte team. Avtalen gir også betydelig bedre mekanisk support i hverdagen, noe som vil gi mer tid til trening og fokus på å utvikle meg. 2020-sesongen har vært veldig spesiell. Et normal år kjører jeg ca. 40 løp på en sesong. i 2020 har jeg kjørt kun ni løp. Selv om det periodevis har vært tøft mentalt å holde fokuset oppe for å trene mot løp jeg ikke visste når skulle være, så har jeg klart å ta store steg gjennom en god og skadefri trenings sesong. 2020-sesongen har vist at det vi gjør virker, og nå skal vi gjøre mer av det samme frem mot det som forhåpentligvis blir en mer normal sesong i 2021. Målet er å stå på toppen av pallen neste år, sier Sondre «Gekko» Haga.

Annonse
Annonse