ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Gekko kniper et VM-poeng i Frankrike

Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga. Tekst: Mathilde Oseberg. – Jeg føler ikke at jeg har fått helt flyten på VM enda, sier Sondre ”Gekko” Haga. Unggutten kjørte VM-løp i helgen, men er ikke helt fornøyd med egen presentasjon. I helgen var det VM i Lourdes i Frankrike for trialutøvere fra hele verden, hvor Sondre ”Gekko” Haga landet på en 15. plass. – Jeg hadde en veldig dårlig førsterunde, der jeg gjorde alt for mange feil. Andrerunden var nokså grei, og siden topp 15 får poeng, så fikk jeg i hv

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga.

Tekst: Mathilde Oseberg.

– Jeg føler ikke at jeg har fått helt flyten på VM enda, sier Sondre ”Gekko” Haga. Unggutten kjørte VM-løp i helgen, men er ikke helt fornøyd med egen presentasjon.

I helgen var det VM i Lourdes i Frankrike for trialutøvere fra hele verden, hvor Sondre ”Gekko” Haga landet på en 15. plass.

– Jeg hadde en veldig dårlig førsterunde, der jeg gjorde alt for mange feil. Andrerunden var nokså grei, og siden topp 15 får poeng, så fikk jeg i hvert fall ett poeng, sier ”Gekko”.

18-åringen forteller at han hadde en god kvalifisering dagen før, som han var godt fornøyd med, men rotet det litt til på selve løpet.

– Jeg hadde i hvert fall et godt utgangspunkt. Jeg har kjørt en del bra, men presisjonen var ikke helt god nok på de ekstremt glatte steinene så har jeg akkurat ikke kommet opp på ting eller jeg har sklidd ut. Det var mye sånn akkurat ikke, som er veldig kjipt, sier ”Gekko”.

Glatte terreng

Med regn natten før løpet utfordrer Frankrikes glattpolerte steiner kjøringen til ”Gekko”, og gjør det hele mye vanskeligere forteller han.

– Jeg startet litt dårlig, så gikk det litt bedre etter hvert men jeg kom aldri inn i flyten skikkelig. Det var i tillegg sinnsykt glatt på førsterunden, men det tørket litt opp på andrerunden så det ble litt bedre, Jeg klatret to plasser fra første til andre runde og må i alle fall glede meg over det, sier ”Gekko”.

England for tur

Videre på planen er VM i England om to uker, noe trialtalentet skal forberede seg på

nå. Han kjørte løp på samme sted i fjor og vet en del om underlaget og forholdene

der.

– I England er det skikkelig glatt men det er gjørmen som er glatt, ikke steinene som i Frankrike, så jeg skal til Oslo å kjøre et treningsløp på lignende underlag i helgen for å øve meg til England. Håper det regner før treningsløpet, slik at treningsutbyttet blir optimalt, sier unggutten.

Selv om det ikke har gått akkurat slik 18-åringen forventet, er han like motivert. Han er klar over at det tar tid å utvikle seg på dette nivået og er villig til å gjøre jobben som kreves.

– Jeg har hatt mye så mellom-bra løp, så jeg håper jeg får en skikkelig god helg nå, sier ”Gekko”.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse