Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Gekko fikk pris i hele fire kategorier på Motorsportgallaen

Verdensmester Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes fikk prisdryss på årets Motorsport galla som ble arrangert ifm. Motorsport konferansen på Gardermoen denne helgen.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst og foto: Team Gekkotrial

Sondre er kjempefornøyd med å få denne anerkjennelsen
-jeg har jobbet ekstremt hardt og godt over mange år og spesielt de siste årene. Da er det veldig hyggelig at det norske motorsport miljøet anerkjenner arbeidet og ikke minst prestasjonene mine, sier Sondre «Gekko» Haga.


Seiret i hele fire kategorier

Sondre vant i kategoriene:
- Årets Navn(publikumsvalgt)
- Årets motorsykkelsport utøver
- Årets motorsportutøver
- Årets forbilde

Det var spesielt stas å motta prisen for «årets forbilde». Denne prisen har tidligere vært delt ut til store idrettsprofiler som jeg selv har hatt som forbilder i karrieren min som idrettsutøver. Jeg synes det betyr spesielt mye å få annerkjennelse som et godt forbilde. Det er noe jeg alltid jobber for å være, sier Sondre «Gekko» Haga.

Gekko til høyre sammen med Toppidrettsjef Marius Dammyr til venstre.

Gekko har vunnet alle norske løp i år
-Sondre har vunnet VM sammenlagt og han har vunnet alle norske løp. Det er en ekstremt bra prestasjon og han fortjener anerkjennelse etter mye og fokusert arbeid. Jeg er også utrolig stolt som far. Dette har vært en helt eventyrlig sesong for Sondre men dette var nesten i overkant, med 4 priser, sier Manager og Far Martin Haga.

Gekko tilbake til Barcelona
- Nå må jeg komme i gang igjen med treningen fremover mot neste sesong. Jeg flyr tilbake til Bacelona igjen på mandag. Kontraktsforhandlingene er på oppløpet og de må jeg også få ferdig og kontrakten signert. Vi skal slippe nyhetene 1. desember og da må alt være på plass, sier Sondre «Gekko» Haga.

Annonse
Annonse