Annonse
Annonse
MC-avisa

Gekko fikk en smell på lørdagens VM-runde i Andorra

Pressemelding, Team Gekkotrial: Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko»B Haga fra Riska i Sandnes, som kjører for Fabrikk Racing Teamet til det italienske Motorsykkelmerket Beta, kom på 9.-plass i lørdagens VM-runde i Andorra. – I de tekniske løypene i Andorra gjorde Sondre «Gekko» Haga en stor feil allerede i 3. seksjon. Der fikk han en kraftig smell i håndleddet. Han fullførte løpet, men var ikke upåvirket av denne smellen. Etter første runde lå han på 6.-plass.

Publisert:

Pressemelding, Team Gekkotrial:

Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko»B Haga fra Riska i Sandnes, som kjører for Fabrikk Racing Teamet til det italienske Motorsykkelmerket Beta, kom på 9.-plass i lørdagens VM-runde i Andorra.

– I de tekniske løypene i Andorra gjorde Sondre «Gekko» Haga en stor feil allerede i 3. seksjon. Der fikk han en kraftig smell i håndleddet. Han fullførte løpet, men var ikke upåvirket av denne smellen. Etter første runde lå han på 6.-plass. Dessverre så klarte ikke Sondre å løfte seg i 2. runden. Han endte dermed opp på en 9.-plass i dag. Dette er sesongens dårligste VM-resultat og ikke helt etter forventningene, sier manager og far Martin Haga.

Sondre feirer EM-gullet.

Sondre feirer EM-gullet.

– Jeg hadde ikke en god dag på sykkelen i dag. Den smellen jeg fikk i håndleddet i seksjon 3 påvirket meg hele løpet. Jeg gjorde store feil jeg vanligvis ikke gjør. Jeg skal en tur innom legen for å sjekke at ikke det er et brudd. Hvis det ikke er brudd så gjelder det å fylle på reservene så godt som mulig og levere best mulig i morgen, sier Sondre «Gekko» Haga.

Annonse
Annonse