Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Gekko er på plass i Italia for sesongens første VM-runde

Pressemelding, Sondre «Gekko» Haga: Den 22 år gamle Trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som kjører for Fabrikk Racing Teamet til det italienske Motorsykkelmerket Beta, er på plass i Tolmezzo i Italia for å kjøre dobbelt VM-runde i helgen. Sondre som hadde en super sesongstart i EM-åpningen for 14 dager siden der han tok sølv, gleder seg til en spennende helg der konkurransen blir enda tøffere enn i EM.

Publisert:

Pressemelding, Sondre «Gekko» Haga:

Den 22 år gamle Trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som kjører for Fabrikk Racing Teamet til det italienske Motorsykkelmerket Beta, er på plass i Tolmezzo i Italia for å kjøre dobbelt VM-runde i helgen.

Sondre som hadde en super sesongstart i EM-åpningen for 14 dager siden der han tok sølv, gleder seg til en spennende helg der konkurransen blir enda tøffere enn i EM. Han har hatt noen gode dager med forberedelser hos Beta Factory Teamet i Italia og føler seg så godt forberedt som mulig.

«Det er fullt mulig å gå til topps også i VM-rundene, men da må alt stemme. På dette nivået blir vi hardt straffet for å gjøre feil, så fokuset må være 100 % om jeg skal kunne innta toppen av pallen for første gang. Jeg skal gi alt jeg har, så satser vi på at det holder. EM-resultatet har gitt meg selvtillit, så jeg er klar», sier Sondre.

Foto: Team Sondre «Gekko» Haga.

(På bildet, fra venstre: Marc Riba, Sondres spanske Minder, og Sondre «Gekko» Haga.)

Annonse
Annonse