ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Gekko er fullvaksinert og klar for sesongstart neste helg

Pressemelding, Sondre «Gekko» Haga: Den 21 år gamle Trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som kjører for Fabrikk Racing Teamet til det italienske Motorsykkelmerket Beta, er nå fullvaksinert og på vei tilbake til sin faste base utenfor Barcelona i Spania. Sondre har sammen med landslagsledelsen klart å gjennomføre et svært godt treningsopplegg i perioden han har vært hjemme for vaksinering. Han er nå klar til å gjøre siste finpuss sammen med sin faste spanske minder, før de setter

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Sondre «Gekko» Haga:

Den 21 år gamle Trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som kjører for Fabrikk Racing Teamet til det italienske Motorsykkelmerket Beta, er nå fullvaksinert og på vei tilbake til sin faste base utenfor Barcelona i Spania.

Sondre har sammen med landslagsledelsen klart å gjennomføre et svært godt treningsopplegg i perioden han har vært hjemme for vaksinering. Han er nå klar til å gjøre siste finpuss sammen med sin faste spanske minder, før de setter kursen mot sesongåpningen som er første EM-runde i Italia 30. mai.

«Det føles godt å være ferdig vaksinert, og nå kan alt fokuset rettes mot det sportslige. Det er lenge siden forrige konkurranse, og jeg gleder med veldig til å konkurrere igjen. Jeg er kjempeklar for sesongstart og har som mål å stå på toppen av pallen i hver runde også i EM», sier Sondre.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse