ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Gekko ble Norgesmester i X-Trial under NM Veka

Pressemelding, Sondre «Gekko» Haga. Den 22 år gamle Trial føreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som kjører for Fabrikk Racing Teamet til det italienske Motorsykkelmerket Beta, kjørte NM i X-Trial i Sarpsborg i dag. Sondre var veldig stabil og god i dag. Han kjørte hele kvalifiseringen, semifinalen og finalen uten feil i ordinære seksjoner. I slutten av semifinalen kjørte han double lane mot Håkon Pedersen og tapte og Sondre lå dermed bak Håkon når finalen startet.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding, Sondre «Gekko» Haga.

Den 22 år gamle Trial føreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som kjører for Fabrikk Racing Teamet til det italienske Motorsykkelmerket Beta, kjørte NM i X-Trial i Sarpsborg i dag.

Sondre var veldig stabil og god i dag. Han kjørte hele kvalifiseringen, semifinalen og finalen uten feil i ordinære seksjoner. I slutten av semifinalen kjørte han double lane mot Håkon Pedersen og tapte og Sondre lå dermed bak Håkon når finalen startet. Men da Håkon gjorde en feil i nest siste seksjon var det Sondre som overtok ledelsen. Dette forspranget beholdt Sondre løpet ut og ble Norgesmester etter en super dag på sykkelen. Håkon Pedersen fra Bergen kom på 2. plass og Jarand M.V. Gunvaldsen fra Lillesand endte på 3. plass på en strålende solskinnsdag i Kulåsen i Sarpsborg.

«Jeg hadde en super dag på sykkelen og er godt fornøyd med å nulle alle de ordinære seksjonene. Jeg trøblet med å finne rytmen på Double lane og kom en prikk bak Håkon i slutten av Semifinalen på grunn av dette. Det var derfor ganske befriende at dette var avgjort før double lane i slutten av finalen. Det er herlig å booste selvtilliten min med nok et bra løp denne sesongen. Det er ny VM runde i Frankrike helgen om 1,5 uke og da er målet å gå helt til topps og forbedre den 3. plassen jeg ligger på sammenlagt i VM» Sier Sondre

Foto kjørebilde: Henriette Andersen

Foto Pall bilde: Team Sondre «Gekko» Haga

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse