Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Tore Bergstrøm – forventninger og MC-gleder 2021

Vi har spurt noen av MC-avisas faste bidragsytere om de vil dele deres MC-drømmer og tanker for kommende sesong. Vi håper våre lesere blir inspirert – hold ut, MC-sesongen 2021 er like om hjørnet! Her er bidraget fra Tore Bergstrøm: Mitt håp om en tur: Min BMW 1250 GS står nede i garasjen venter på sesongstart. Det er en 2019-modell og en storebror til den forrige GS 1200-en min. Den har fått navn THOR, som har sin historie i MC-avisa nr. 8/19, hvor vi ble kjent med et tysk par fordi Thor også v

Publisert:

Vi har spurt noen av MC-avisas faste bidragsytere om de vil dele deres MC-drømmer og tanker for kommende sesong. Vi håper våre lesere blir inspirert – hold ut, MC-sesongen 2021 er like om hjørnet!

Her er bidraget fra Tore Bergstrøm:

vafler er godt på tur.

vafler er godt på tur.

Mitt håp om en tur:

Min BMW 1250 GS står nede i garasjen venter på sesongstart. Det er en 2019-modell og en storebror til den forrige GS 1200-en min. Den har fått navn THOR, som har sin historie i MC-avisa nr. 8/19, hvor vi ble kjent med et tysk par fordi Thor også var navnet på hans gravemaskin(!). Dette var oppe på Timmelsjoch som er nær motorsykkelmuseet som brant nylig.

Kikker ned på Fyresvatnet.

Kikker ned på Fyresvatnet.

Thor lengter etter de turene som min kone med ODIN og jeg ofte tar fra vårt bosted ved havet i Arendal. Vi kjører innover i landet og har med oss vafler, syltetøy og kaffe. Stopper gjerne ved Åmli Bakeri for en is og snakk med andre, før vi tar inn til venstre mot Gjøvdal og Fyresdal. Et stykke inn i dalen er det en rasteplass som er helt fra Jernalderen. Markert med skilt og steinrøyser. Dette er en nydelig og stille plass for litt kaffe og vafler mens vi forestiller oss jernaldermenneskene knokle rundt med jakt og jernbrudd eller fiske i elva der nede.

Fint å møte andre entusiaster i Åmli.

Fint å møte andre entusiaster i Åmli.

Flotte motorsykkelveier med svinger og bakker, demninger og vakker natur. Ta det rolig! Stuper ned til vestsiden av Fyresvatnet, triller inn i Fyresdal og stopper ved bensinstasjonen. Der kan du kanskje møte andre fra MC-avisa ved en tilfeldighet! Derfra kan du gjøre turen over fjellsiden hvor du i 670 moh. kan skue ned mot vannet, før du kjører gjennom Momrak og hjemover. Eller tar den lengre turen innover og velger veien inn fjorden mot Vrådal og Straand Hotel, før en flott tur gjennom skjæringen mot Bø i Tørdal og vinke til Sputnik, over Gautefall og sørover. En reise med veldig mange nydelige steder og muligheter for skikkelig motorsykkelkjøring!

Kanskje vi møtes?

Tore

Nystekt og nysmurt.

Nystekt og nysmurt.

Annonse
Annonse