Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Ole-Andreas Isdahl – forventninger og MC-gleder 2021

Vi har spurt noen av MC-avisas faste bidragsytere om de vil dele deres MC-drømmer og tanker for kommende sesong. Vi håper våre lesere blir inspirert – hold ut, MC-sesongen 2021 er like om hjørnet!

Publisert:

Sist oppdatert: 08.02.2021 kl 09:01

Her er bidraget fra Ole-Andreas Isdahl:

Ja, vi elsker motorsykler – og hva blir høydepunktene i 2021 da?

Vi testførere og MC-journalister lever et herlig liv, må vite. Vi elsker motorsykler, teknologi og kan sitte timevis, ja dagevis faktisk på motorsykkelseter for å kjøre, oppleve, analysere og formidle lidenskapen for tohjulingen. Det er dette vi lever for, og ingen ting kan ta fra oss den euforiske gleden vi opplever når vi får kjøre en ny maskin. Vi måler gjerne egen nysgjerrighet og egne ferdigheter med hva som helst på to hjul, og vi digger det.

Når jeg sitter i setet merker jeg ikke varme, kulde, regn eller vind, da dreier det seg bare om å være myk, finne blikk, flyt, kjøre godt, kjenne på og føle hva sykkelen forteller meg, det dreier seg ene og alene om forholdet mellom mann og maskin og bare det. Det er sensuelt og det er herlig.

Selv om nesten all kjøring kommer til å foregå i Norge i år, har jeg enormt mye å glede med til. Selv skal jeg kjøre Honda CRF1100L Afrika Twin i år, og det gleder jeg meg veldig mye til. Denne maskinen er helt i fronten av teknologi-racet og har utrolig mye å by på, så vi skal danse og rocke mye sammen!

På testprogrammet mitt står blant annet Ducati Monster, Ducati Nightshift, nye Multistrada V4, Royal Enfield Meteor 350, nye Yamaha MT-09 og MT-09 SP, og det blir utrolig morsomt. Jeg skal ellers følge med på den elektriske arenaen og være med på videreutviklingen av touring-delen av HUB-riding konseptet som omtales som «High-riding» med hotellkjeden De Historiske.

I år skal vi også lansere et nytt konsept i Telemark som har fått navnet «Look and trade», hvor vi inviterer hele bruktmarkedet på FINN.no til en helg i Vrådal for å selge å kjøpe brukte sykler. Da kommer hundrevis av kjøpere og selgere til Straand hotel for å kose seg, kjøpe og selge, det blir kult.

Jeg gleder med spesielt til grus- og turkjøring i fjellet med mine journalistkollegaer for å lage en ny serie med podcaster på grus og med telt. På disse turene skal vi formidle teknologi, opplevelser og stemningen vi finner i den norske fjellheimen, og det gleder vi oss veldig til.

En av de kanskje største gledene vi MC-journalister har, er kanskje møtet med alle entusiastene vi møter på veien, alle de vi lærer av, diskutere med og ikke mist deler lidenskapen med. Opplevelsene på motorsyklene er mange og store, og vi har tatt mye Møllers tran gjennom vinteren, så vi skal formidle med innlevelse og et ikke ubetydelig engasjement.

Mye moro med andre ord – og ikke en dag ledig fram til oktober!

Vi ses og hilser langs veien – og vi er straks i gang med MC-sesongen 2021!

Annonse
Annonse