Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Kyrre Hagen – forventninger og MC-gleder 2021

Vi har spurt noen av MC-avisas faste bidragsytere om de vil dele deres MC-drømmer og tanker for kommende sesong. Vi håper våre lesere blir inspirert – hold ut, MC-sesongen 2021 er like om hjørnet! Her er bidraget fra Kyrre Hagen: Covid-tider betyr MC-planer i eget land. Sesongen er imidlertid allerede i gang, da jeg

Publisert:

Sist oppdatert: 11.02.2021 kl 08:15

Vi har spurt noen av MC-avisas faste bidragsytere om de vil dele deres MC-drømmer og tanker for kommende sesong. Vi håper våre lesere blir inspirert – hold ut, MC-sesongen 2021 er like om hjørnet!

Her er bidraget fra Kyrre Hagen:

Covid-tider betyr MC-planer i eget land. Sesongen er imidlertid allerede i gang, da jeg rett før jul kjøpte jeg meg en gammel 97-modell Yamaha XT 600. Januar har gått med til å rigge denne for allsidig kjøring vinter og sommer, blant annet med langpigg.

2021 er også et år der mange spennende modeller skal prøvekjøres. Adventuresykler er min favoritt, og jeg gleder meg spesielt til to modeller, en i hver ende av skalaen. Den ene er Honda CRF300 Rally. Dette er en klasse Honda er alene om. Jeg er godt kjent med den tidligere 250-modellen, og har tro på oppgraderingen til 300 cc. Her forventer jeg en lett og spennende reiseenduro.

Honda CRF300 Rally.

Honda CRF300 Rally.

I andre enden av skalaen har Harley lansert en koloss av en adventuresykkel, nemlig Pan America. Jeg trodde ikke mine egne øyne når sykkelen ble presentert for første gang. Nå er den en realitet, og jeg håper Harley vil overraske med den nye modellen. At de forsøker å tenke nytt, er utrolig spennende.

Harley-Davidson Pan America.

Harley-Davidson Pan America.

Min egen Ténéré 700 var ny i fjor. Sykkelen fungerte fint, men før jeg parkerte den for vinteren, var den innom Klev Tuning i Horten for oppdateringer. Motoren ble mappet om, og alt av dempere bygget om. Dette betyr «NY» sykkel for 2021-sesongen. Jeg gleder meg og lover å dele erfaringene mine med dere lesere.

Utover dette håper jeg å få kjørt mange av mine favorittruter på grus. Jeg vurderer også en ferietur nordover. Denne må i tilfelle inneholde veier jeg ikke tidligere har kjørt. Lett oppakning og camping i det fri, vi være hovedingredienser. Med fotoapparatet i tankveska håper jeg å kunne dele turopplevelsene med dere.

Tohjuls-hilsen fra

Kyrre Hagen

Annonse
Annonse