Annonse
Annonse
MC-avisa

Anders Eidevik – forventninger og MC-gleder 2021

Vi har spurt noen av MC-avisas faste bidragsytere om de vil dele deres MC-drømmer og tanker for kommende sesong. Vi håper våre lesere blir inspirert – hold ut, MC-sesongen 2021 er like om hjørnet! Her er bidraget fra Anders Eidevik: 2021 ligger an til å bli nok et fantastisk MC-år for norske motorsyklister, i alle fall så lenge en tar seg til takke med kjøring under hjemlige himmelstrøk. For egen del er det ikke mangler på verken planer eller drømmer for året, og jeg håper at tiden strekker seg

Publisert:

Vi har spurt noen av MC-avisas faste bidragsytere om de vil dele deres MC-drømmer og tanker for kommende sesong. Vi håper våre lesere blir inspirert – hold ut, MC-sesongen 2021 er like om hjørnet!

Her er bidraget fra Anders Eidevik:

2021 ligger an til å bli nok et fantastisk MC-år for norske motorsyklister, i alle fall så lenge en tar seg til takke med kjøring under hjemlige himmelstrøk. For egen del er det ikke mangler på verken planer eller drømmer for året, og jeg håper at tiden strekker seg til slik at så mye som mulig kan gjennomføres!

Glede 1 – testing og prøvekjøring:

Jeg har et generelt ønske om å få prøvekjørt så mange modeller som mulig i løpet av sesongen. Euro 5-kravene har gjort at de aller fleste MC-modeller har blitt fornyet i større eller mindre grad i løpet av det siste halvannet året. Det er veldig interessant å teste en oppdatert modell når en kjenner forrige generasjon godt. I år skal jeg skrive test i MC-avisa på 2021-utgaven av blant annet BMW T nineT-modeller, Honda NC750X og Yamaha Tracer 7, og jeg gleder meg!

Vanntett kjørebekledning er en glade. (Foto: Kyrre Hagen)

Vanntett kjørebekledning er en glade. (Foto: Kyrre Hagen)

Glede 2 – reiseplaner

Denne våren og sommeren er ganske travel, og mange helger er allerede huket av i kalenderen til ulike forpliktelser. Men jeg skal likevel få presset inn mang en dagstur og langhelg i løpet av sesongen til MC-turer i både nærområdet rundt Oslo og til andre kjente og ukjente norske reisemål. Sammen med Ole-Andreas Isdahl og Peter Ozsvat Carlsson har jeg lagt noen planer – i alle fall gode ideer – for året, blant annet en Sør-Norgetur med fokus på kulturelle severdigheter og en adventure-reise der Peter skal forsøke å lære Ole-Andreas og meg kunsten å trives i telt. Og som så mange andre har jeg et ønske om å kjøre motorsykkel i Nord-Norge i løpet av 2021.

Glede 3 – treff og arrangement

Med alle verdens pandemiforbehold ser jeg frem til å delta på ulike MC-arrangement i løpet av året. Noe av det jeg liker aller best med MC-tilværelsen, er det å møte likesinnede entusiaster. Jeg har planer om å delta på ulike treff og arrangement i løpet av sesongen, og skal jeg se enda lenger frem, må jeg også nevne MC-messen 2022 (årets messe ble avlyst).

Jeg håper at også du får en kjempefin 2021-sesong!

Annonse
Annonse