Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Førsteinntrykk av Suzuki V-Strom 1050 – en vi forventer mye av

Suzuki sin nye V-Strom 1050 var ventet, men ble likevel en positiv overraskelse. Sykkelen viser genene fra Paris Dakar i skjønn forening med klare trekk fra Kat

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Suzuki sin nye V-Strom 1050 var ventet, men ble likevel en positiv overraskelse. Sykkelen viser genene fra Paris Dakar i skjønn forening med klare trekk fra Katana, og den fremstår oppdatert og mer moderne. V-twinmotoren leverer nå 107 hk og ca. det samme i Nm og har i tillegg får mer førerassistanse enn forgjengeren. Det var nødvendig.

Nye V-Strom er lettere og slankere og har et etterlengtet bredere styre – som en tourer i denne klassen skal ha. Lastepakke er bra som den alltid har vært, og vi forventer mye av denne sykkelen. Pris er foreløpig ikke klar, men vi er rimelig sikre på at den vil kunne konkurrere i sitt segment. Vi gleder oss til å teste sykkelen!

Suzuki V-Strom 1050, og alle andre 2020-nyheter som kommer til det norske markedet, vil selvfølgelig få enda mer omtale i Norsk MC-katalog 2020 som kommer til en bladhylle nær deg 12. desember.

#Nyhet #Suzuki #EICMA2019

Annonse
Annonse