Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Førsteinntrykk av KTM 390 Adventure, 890 Duke R og 1290 Super Duke R

KTM lanserte som ventet 390 Adventure og 890 Duke R på EICMA, og begge modeller vil nok falle i god smak i det norske markedet. KTM sier selv at 890 Duke R er

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

KTM lanserte som ventet 390 Adventure og 890 Duke R på EICMA, og begge modeller vil nok falle i god smak i det norske markedet. KTM sier selv at 890 Duke R er for førere med ambisjoner. Sykkelen leverer 120 hk og over 100 Nm, og den har komponenter som er hakket kraftigere enn 790-versjonen for å tåle de ekstra kreftene som pøses ut til bakhjulet.

KTM 390 Adventure skuffer heller ikke, og vi tror dette er en sykkel som vil falle i smake hos førere i alle aldre. Motoren er kraftig og kommer garantert til å levere svært mye kjøreglede. Sykkelen har selvfølgelig fått WP dempere og et herlig TFT-instrument som matcher de store tourerne. KTM forstår hvordan de skal snakke med markedet, og vil utvilsomt tjene godt på det også i 2020.

Storebror 1290 Super Duke R har fått en ganske vesentlig oppgradering med lavere vekt, ny ramme, nye dempere og en redesignet tankseksjon som vi ikke er helt sikre på!! Det blir spennende å høre hva markedet sier om dette.

Alle KTM-nyhetene, og alle andre 2020-modeller som kommer til det norske markedet, vil selvfølgelig få enda mer omtale i Norsk MC-katalog 2020 som kommer til en bladhylle nær deg 12. desember.

Nøkkelord

Annonse
Annonse