ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Første EM-seier til Ingveig Håkonsen!

Pressemelding. Runde tre i Europamesterskapet i motorsykkelsporten trial gikk i går i franske Ancelle. Ingveig Håkonsen (20) fra Skiptvet i Østfold fikk sin første, etterlengtede seier i EM etter å ha kjørt best i begge rundene denne lørdagen. Løpet gikk i de franske alpene på fra 1.350 til 1.750 meters høyde over havet. Ingveig ledet med 12 prikker etter første runde, kun to prikker foran neste, og det var også tett videre bakover på lista. Det er ofte vanlig å forbedre seg på andrerunden,

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding.

Runde tre i Europamesterskapet i motorsykkelsporten trial gikk i går i franske Ancelle. Ingveig Håkonsen (20) fra Skiptvet i Østfold fikk sin første, etterlengtede seier i EM etter å ha kjørt best i begge rundene denne lørdagen.

Løpet gikk i de franske alpene på fra 1.350 til 1.750 meters høyde over havet. Ingveig ledet med 12 prikker etter første runde, kun to prikker foran neste, og det var også tett videre bakover på lista.

Det er ofte vanlig å forbedre seg på andrerunden, slik at Ingveig var litt skuffet over sine 13 prikker der. Imidlertid slet de aller fleste konkurrentene betraktelig mer på en andrerunde i sterk sol og varme i høyden. Dermed var serieren sikret med 25 prikker og hele 7 prikkers margin til nestemann, italienske Alex Brancati som var en prikk foran tredjeplasserte, franske Caroline Moreon.

Finalerunden i EM går i Tsjekkia om en uke.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse