ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Forhandler i pandemiens tid – Lazy Boyz AS

Covid-19 pandemien har snart vært med oss i et år. Det har vært et år preget av restriksjoner, påbud og anbefalinger. For å gjøre vondt verre har en mutert variant av viruset funnet for godt å slå til i Nordre Follo. Myndighetene har svart med nedstenging inkludert påbud om lukkede butikker. Det gjelder selvsagt også regionens MC-forhandlere som inntil videre er henvist til kundekontakt via telefon og digitale kanaler.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst: Jarl Hole.

Fra venstre mot høyre: Rolf Kåre Valderhaug, Tommy Løvlien, Martine Martinsen, Ann-Kristin Sire og Torill Tollefsen stiller opp for kundene gjennom pandemien. (Foto: Lazy Boyz)

Lazy Boyz AS, stor og kjent forhandler av Harley-Davidson og Royal Enfield, gjør som andre næringsdrivende biter tennene sammen og lar ikke pandemien slå dem i bakken. Salgssjef Rolf Kåre Valderhaug sier følgende:

– “The show must go on”. Vi hadde live visning av 2021-modellene fra Harley-Davidson for bare en uke siden, og vi er godt i gang med salget av nye sykler fra Harley-Davidson og Royal Enfield. Vi har stor respekt for myndighetenes håndtering av dette viruset som skaper utfordringer, men vi synes det er synd at vi for første gang måtte stenge døren fysisk for kundene våre. Det handler om tilpasning og det å se muligheter, og for oss er motorsykler viktigst.

– Det er fristende å sitere tidligere AP-politiker og MC-entusiast Finn Kristensen, som en gang på 90-tallet sa dette i forhold til det å kjøre motorsykkel: «Å få tilgang til å kjøre motorsykkel, burde deles ut på blå resept.» Det er viktig å ha noe å glede seg til i kulden, og ha en aktivitet å bruke fritiden på når det igjen drypper fra takrenna. Komme seg ut på landeveien og nyte naturen, veiene, luktene og øyeblikkene. Heller det enn å stå i polkøen, fortsetter Valderhaug.

Lazy Boyz selger motorsykler til tross for stengt butikk. Våren kommer snart! (Foto: Jarl Hole)

Dette sier Rolf Kåre at gjelder for dem som vil kontakte Lazy Boyz AS:

– Butikk/delelager vil være til stede og ta imot bestilling av varer via telefon eller e-post post@lazyboyz.no. Varene kan sendes hjem til deg pr. post.

– Verkstedet vil også være tilgjengelig på telefon og e-post workshop@lazyboyz.no

– Salgsavdelingen har en pågående kampanje på våre 2020 utstillingsmodeller, og vi er godt i gang med bestillinger av 2021 nyhetene. Vi kan kontaktes på telefon 2290 7800 eller e-post salg@lazyboyz.no. Vi kan også tilby videosamtaler for visning av nye eller brukte sykler.

www.lazyboyz.no

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse