Annonse
Annonse
MC-avisa

For Kim Oug dreier motorsykkel seg om lidenskap, alvor, innovasjon og lek

Kim Oug er en velkjent og svært erfaren fører som kjører superbike i Norgescupen. Kim er en lidenskapelig og rask gladgutt som i tillegge til å håndtere alvoret i superbike-klassen tyr til innovasjon og lek for å bli en bedre fører på banen. Tekst: Ole-Andreas Isdahl. Kim bruker enduro-maskinen til lek og utvikling, og i den vedlagte videoen får du en smakebit på på Kims evne til å ta i bruk både nye metoder og miljøer for ha det morsomt.

Publisert:

Sist oppdatert: 22.12.2021 kl 20:49

[Video mangler etter import...]

Kim Oug er en velkjent og svært erfaren fører som kjører superbike i Norgescupen. Kim er en lidenskapelig og rask gladgutt som i tillegge til å håndtere alvoret i superbike-klassen tyr til innovasjon og lek for å bli en bedre fører på banen.

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

Kim bruker enduro-maskinen til lek og utvikling, og i den vedlagte videoen får du en smakebit på på Kims evne til å ta i bruk både nye metoder og miljøer for ha det morsomt. Jeg lar meg imponere over Kim sin evne til å ha det morsomt og ikke minst evnen til å involvere motorsykkelen i det aller meste han foretar seg.

Kudos til Kim, som kan følges på Instragram @kim248oug

Annonse
Annonse