Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Følg med på juleferie i Vietnam

Årets juleferie nærmer seg, og det gir samtidig muligheter for en fin MC-tur. Denne jula går turen til Vietnam, der seks dagers enduro kjæring venter. Med meg på tur har jeg Kongsberggutten Inge Bråthen, og "jeg" er Kyrre Hagen, freelance-journalist i MC-avisa. Tekst: Kyrre Hagen. Lørdag 21. desember setter vi oss på flyet, og ankommer Hanoi ca. et døgn senere. Etter ankomst er det bare å få seg litt søvn, for på lille julaften bærer det ut på en seksdagers endurotur, der vi vil komme skikkelig

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Årets juleferie nærmer seg, og det gir samtidig muligheter for en fin MC-tur. Denne jula går turen til Vietnam, der seks dagers enduro kjæring venter. Med meg på tur har jeg Kongsberggutten Inge Bråthen, og "jeg" er Kyrre Hagen, freelance-journalist i MC-avisa.

Tekst: Kyrre Hagen.

Lørdag 21. desember setter vi oss på flyet, og ankommer Hanoi ca. et døgn senere. Etter ankomst er det bare å få seg litt søvn, for på lille julaften bærer det ut på en seksdagers endurotur, der vi vil komme skikkelig ut i bushen og opp i høyden.

Med oss på turen har vi lokal guide, som har fått beskjed om å finne en skikkelig spennende rute for oss. Vi satser på å få lagt ut noen ord om dagens opplevelser, de gangene vi har tilgjengelige nettverk. Og satser på å finne nissen et sted på julaften.

Sykler som benyttes er Honda CRF250. Oppakning blir lett, men vi må være forberedt på alt av temperaturer. Den kan variere fra +6 til +30 grader.

Veiene vil nok bestå av både stier og elvekryssninger med «longtail boats».

Vi ser frem til en skikkelig juleferie og håper vi kan være med å fylle julen din med tur-inspirasjon fra Vietnam.

Følg med her på MC-avisas hjemmeside!

Planlagt reiserute:

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse