ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Født til å leve hardt og jakten på «noen»

Her leves det uten tvil hardt! Prøv ikke dette på landeveien!

I en annonse slår NMCU til med overskriften «Born to be wild» og budskapet «Visste du at noen vil begrense din mulighet til å kjøre MC?»

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Kommentar av Jarl Hole.

(Dette er en kommentar som gir uttrykk for forfatters mening.)

Nei, jeg visste ikke det og hadde satt pris på om NMCU kunne fortelle meg hvem denne eller dette «noen» er. Jeg har arbeidet en del med trafikksikkerhet, og i den anledning møtt folk fra Vegdirektoratet, Statens vegvesen og politiet. Jeg har aldri møtt myndighetspersoner fra disse miljøene som vil begrense min mulighet til å kjøre motorsykkel eller på noe tidspunkt har snakket frempå om det. Tvert om er jo en del av dem motorsyklister selv.

Da må vi lete etter «noen» i andre miljøer. Kanskje «noen» arbeider i et eller flere av de politiske partiene eller i byråkratiet. Da arbeider «noen» i så fall veldig stille, nærmest i smug, for ingenting tyder på at partier eller byråkrater har begrensninger de vil dra opp av hatten for å gjøre livet vanskelig for oss motorsyklister.

På den annen side kan det jo tenkes at enkelte «sovende celler» i Vegdirektoratet, vegvesenet, politiet, de politiske partiene og i byråkratiet setter frokosten i halsen når de får lese at landets størst motorsykkelorganisasjon mener at vi motorsyklister er født til å leve hardt og har paranoide forestillinger om at «noen» vil stikke kjepper i hjulene for det vi liker best her i verden.

Jeg er imidlertid helt sikker på en ting, et NMCU på ville veier er det vi trenger aller minst!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse