ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Flott finalerunde og sølvmedalje sammenlagt i SM 2015

Pressemelding fra

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

"Det meste gikk den rette veien for Genette under finalen i Det Svenske Mesterskapet 2015.

Etter å tapt mange poeng på sist runde i SM, var det nå vinn eller forsvinn fra den sølvplassen hun så lenge hadde hatt kontroll på.

Genette førte an i begge finaleheat og etter uttalelser fra speaker i SM, er det lenge siden vi har hatt så hard og spennende racing blant damene.

Igjen ble vi vitne til sterke følelser da Genette passerte mållinjen som nr 2 i finalen og konstaterte at jobben var gjort med tanke på sølvmedalje sammenlagt i Det Svenske Mesterskapet 2015.

Det at det stod om bare noen fattige poeng om Genette kunne beholde sølvet i årets SM, gjorde også at vi fikk se racing på sitt aller beste. De som lå i teten, kjørte helt på limit og satte meget gode rundetider.

Det ble totalt en andre plass i denne avgjørende finalen for plasseringen i SM totalt. Hun tok 4 nye poeng i forhold til sin konkurent og sikret dermed sølvet med 6 poeng totalt.

Genette.no: Dette har jo så langt vært en fantastisk sesong Genette. Føyer dette seg inn i rekken av sesongens høydepunkter så langt ?

Genette: Det er klart dette er stort og det er godt å få betalt for alt de som er lagt ned av arbeid. Når det gjelder akkurat selve målsettingen rundt SM 2015, så var det helt klart å ta gull. Natalie Kane fra Irland var derimot for sterk også denne sesongen, men jeg har nærmet meg betraktelig og vet hva jeg går for neste sesong.

Genette.no: Nå er nok et høydepunkt for sesongen nådd, hvor går turen videre og hvilke mål står for tur før det hele avsluttes for i år ?

Genette: Reiser nå videre til Stavanger for en uke med trening, før turen går til siste NM runde. Deretter blir det mer trening før jeg reiser til lag VM for menn, hvor det blir å pleie kontaktene mine med tanke på neste sesong.

Genette.no: Hva med Det Norske Mesterskapet, har du også her ambisjoner om å nå helt opp ? Neste og siste runde er jo allerede neste helg på Haslemoen nord for Oslo.

Genette: Det Norske Mesterskapet betyr mye for meg og jeg kommer til å gjøre det som står i min makt til å greie å bli Norgesmester 2015. Det begynte dårlig med et motorhavari, men fikk to heat seire sist runde, slik at det finnes fremdeles en god mulighet til å kjøre inn en NM tittel også dette året.

Genette.no: Det begynner å bli mange involverte rundt deg som utøver etterhvert ?

Genette: Ja, og jeg tenker også ofte på alle de rundt meg som har like stor del i dette. Manager Johan Boonen, mekaniker Bjorn Stockmann, foreldrene mine, trenerene mine og alle andre som har en sterk og nødvendig oppgave i teamet rundt meg, dere vet alle hvem jeg mener: TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!"

[Bildegalleri mangler etter import...]

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse