ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Flathaug sikret sølvet i Norgesmesterskapet

Pressemelding, Team Flathaug Racing. "Før helgens NM- finale på Rudskogen var det allerede klart at gullet gikk til Ole Bjørn Plassen, og Henning lå på en ganske trygg andreplass sammenlagt, 23 poeng foran Marius Ripel Jensen. Målet med helga var å sikre sølvet, men samtidig å kjøre fortest mulig. På fredag slet Henning litt med dårlig følelse, men var nummer én og to på fritreningene. Lørdag kvalet han inn som nummer tre bak Plassen og Ripel Jensen, men rundetidene burde vært bedre. I løpet l

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Team Flathaug Racing.

"Før helgens NM- finale på Rudskogen var det allerede klart at gullet gikk til Ole Bjørn Plassen, og Henning lå på en ganske trygg andreplass sammenlagt, 23 poeng foran Marius Ripel Jensen. Målet med helga var å sikre sølvet, men samtidig å kjøre fortest mulig.

På fredag slet Henning litt med dårlig følelse, men var nummer én og to på fritreningene. Lørdag kvalet han inn som nummer tre bak Plassen og Ripel Jensen, men rundetidene burde vært bedre. I løpet lørdag gikk starten greit og Henning var fjerdemann inn i første sving. Stig Flemming Jensen lå foran han og viste seg å bli vanskelig å passere. Etter mange runder kom Henning seg forbi han, men da var det for sent å ta opp kampen om andreplassen og Henning kjørte i mål som nummer tre.

Henning våknet opp i bedre humør på søndag og kvalet inn som nummer to med greie rundetider. Til årets siste løp var ledelsen hans på 19 poeng og førsteprioritet var å komme i mål.

Etter rødflagg på runde én startet Henning veldig bra og var nummer to ut fra start. Han ble raskt tatt igjen av Plassen som hadde tatt en dårlig start, og etterhvert kom også Marius Ripel Jensen og Andreas Røsstad forbi da Henning slet med dårlig grep og ikke klarte å holde tempoet oppe.

Det ble en femteplass i løp to som var mer enn nok for sammendraget sin skyld. Henning skulle veldig gjerne kjørt fortere, men det er ikke alltid det går. Uansett har han tatt sølv i sin første sesong i den største klassen, og det er teamet veldig fornøyd med.

Sesongen 2017 er nå over for Team Flathaug Racing, og vi ønsker å takke våre trofaste samarbeidspartnere som fortsetter å levere. Mange takk også til våre konkurrenter som har gjort dette til en spennende og innholdsrik sesong. I vinter skal vi trene mest mulig på bakken her hjemme og på sykkelen i Spania. I 2018 skal vi gjøre det enda bedre!"

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse