ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Fire nye Indian jakker

Hvis du kjører Indian og har lyst til å vise verden hva du kjører, ligger alt til rette for det nå. Indian har akkurat sluppet fire nye jakkemodeller. Hver og en har sin egen individuelle stil og alle er elegante og lekre. Frontier har boblemønster over skuldrene og brun, semsket krage. Yttermaterialet er vannavvisende og har børstet bomull finish CE godkjente polstringer er selvfølgelig på plass, innerforet kan taews ut og jakken har ventilering Oscar er den andre i serien og er skåret i en til

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hvis du kjører Indian og har lyst til å vise verden hva du kjører, ligger alt til rette for det nå. Indian har akkurat sluppet fire nye jakkemodeller. Hver og en har sin egen individuelle stil og alle er elegante og lekre.

Frontier har boblemønster over skuldrene og brun, semsket krage. Yttermaterialet er vannavvisende og har børstet bomull finish CE godkjente polstringer er selvfølgelig på plass, innerforet kan taews ut og jakken har ventilering

Oscar er den andre i serien og er skåret i en tilnærmet skortefasong. Den er laget av vokset bomull, har boblefor og Indian logo på ryggen. Kragen har trykk-knapper slik at den ikke skal flagre i vinden.

Scout og 1901 er de siste to jakkene og lener seg på Indians lange historie. Begge har Indian logo både på front og rygg. Jakkene er laget av polyester, er vannavvisende og pustende. Scout er selvfølgelig beregnet på dem som kjører sykkelen med samme navn. 1901 henter inspirasjon fra Indians comeback i flat track racing nylig.

Spør din Indian-forhandler om tilgjengelighet og pris.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse