ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Fatso MC med langvarig og sterk innsats for kreftsaken

Fatso MC holder til på Dal i Akershus. Da klubben ble startet av Terje Wilsgård & Co. var vekta på grunnleggerne meget høy, det var ingen som veide under 100 kg. Følgelig ble navnet Fatso MC, og kravet for å bli tatt opp som medlem, var at du måtte veie 100 kg pluss. Tekst og foto: Jarl Hole Fatso MC er mye mer enn høy vekt og vil helst bli forbundet med sin langvarige og sterke innsats for kreftsaken, den såkalte MC-Støtta. President i Fatso MC er Terje Wilsgård, som etter at datteren hans ble

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Fatso MC holder til på Dal i Akershus. Da klubben ble startet av Terje Wilsgård & Co. var vekta på grunnleggerne meget høy, det var ingen som veide under 100 kg. Følgelig ble navnet Fatso MC, og kravet for å bli tatt opp som medlem, var at du måtte veie 100 kg pluss.

Tekst og foto: Jarl Hole

Fatso MC er mye mer enn høy vekt og vil helst bli forbundet med sin langvarige og sterke innsats for kreftsaken, den såkalte MC-Støtta. President i Fatso MC er Terje Wilsgård, som etter at datteren hans ble rammet av kreft i 1999, har kjempet iherdig for å samle inn penger til kreftsaken.

Søndag 19. mai arrangerer Fatso MC kortesjekjøring til inntekt for kreftforeningen. Oppmøte er klokken 11:40 på den store parkeringsplassen utenfor MAXBO stormarked på Hvam. Kortesjen følger en rute som går via Årosveien til Skedsmokorset og derfra til Maura, hvor det er forventet ankomst ca. kl. 13:15, for så å fortsette via Dal til Råholt og videre til Bønsdalsvegen 53. Her vil det bli salg av grillmat og tilbehør.

Før ankomst Bønsdalen planlegges det et fellesbilde ved Eidsvollsbygningen. Det viktigste av alt er dog salget av MC-Støtta pin til kr. 100 pr. stykk som kan betales kontant eller ved bruk av Vipps.

MC-avisa vil berømme det langvarige arbeidet Fatso MC har gjort for kreftsaken og oppfordrer alle sine lesere i Oslo og omland til å delta i kortesjen og kjøpe MC-Støtta pin.

Du kan lese mer om Fatso MC og MC-Støtta på www.fatsomc.no.

På bildet: Terje Wilsgård flankert av to gode hjelpere på MC-Messen i år.

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse