Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Fantastisk start på sesongen for Plassen Racing Team!

Pressemelding, Plassen Racing Team. Første løpshelg er unnagjort og teamet kommer hjem med 75 av 100 mulige poeng, 3 av 4 mulige seiere. Dette lover godt for resten av sesongen! Ole Bjørn er en av storfavorittene foran årets sesong og han skuffet ikke under åpningshelgen på Anderstorp. Han dominerte i kongeklassen Superbike med pole position foran begge løpene, to seiere av to mulig og en ny banerekord pålydende 1:31:826.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding, Plassen Racing Team.

Første løpshelg er unnagjort og teamet kommer hjem med 75 av 100 mulige poeng, 3 av 4 mulige seiere. Dette lover godt for resten av sesongen!

Ole Bjørn er en av storfavorittene foran årets sesong og han skuffet ikke under åpningshelgen på Anderstorp. Han dominerte i kongeklassen Superbike med pole position foran begge løpene, to seiere av to mulig og en ny banerekord pålydende 1:31:826. Han er åpenbart god venn med sin Yamaha R1M og vi kunne ikke drømt om en bedre start på sesongen!

Nykommeren Martin Eriksen imponerte stort i sin debut-helg. 17-åringen fra Kvelde er regjerende Norgecupvinner i Supersport 300 og har sin første sesong med Team Plassen. Han hadde sin første løpshelg i Svensk mesterskap og viste seg umiddelbart frem som en sterk utfordrer til årets mesterskap.

Foto: SvalinsFoto

Martin tok en noe overraskende seier på lørdag etter å ha vært på en sterk 3.plass gjennom hele løpet. I siste sving på siste runde kjørte de to første førerne i hverandre og havnet i grusen. Martin kunne dermed cruise inn til sin første seier i SM! Søndagen startet fra pole position og endte hardt og brutalt i grusen i sving 4 etter å ha fått sykkelen i falsk nøytral. Det var store kontraster fra lørdagens seier, men det er dessverre en del av gamet. Når man kjører fort er marginene små, men piloten er like hel og sykkelen kan fikses, det er det viktigste!

Neste løp for Martin er NM på Vålerbanen om 2,5 uker. For Ole Bjørn er det debut i Pro Superbike serien på Lungbyhed 3.–4.juni.

Slikt ser terminlista for denne sesongen ut:

Svensk mesterskap og Pro Superbike:

(Ole Bjørn kjører samtlige løp, Martin kjører kun SM)

Runde 1: 06 - 08.mai – Anderstorp (SM)

Runde 2: 03 - 04.juni – Lungbyhed (Pro SBK)

Runde 3: 17 - 19.juni – Linköping (SM)

Runde 4: 07 - 08.juli – Mantorp (SM + Pro SBK)

Runde 5: 22 - 23.juli – Ring Knutstorp (Pro SBK)

Runde 6: 30 - 31.juli – Gjelleråsen (SM)

Runde 7: 19 - 20.august – Gjelleråsen (Pro SBK)

Norsk mesterskap:

(Martin Eriksen kjører samtlige løp, Ole Bjørn skal kun kjøre løpet på. Rudskogen)

Runde 1: 27 - 29.mai – Våler

Runde 2: 10 - 12.juni – Våler (SSP 300)

Runde 3: 24 - 26.juni – Rudskogen

Runde 4: 01 - 03.juli – KNA (Nordisk)

Runde 5: 04 - 06.august – ACR

Runde 6: 19 - 21.august – Vålerbanen

Runde 7: 02 - 04.september – KNA

Vi ønsker å takke alle sponsorer og samarbeidspartnere som gjør denne sesongen mulig! Vi har alle forutsetninger for å lykkes, og vi håper vi kan fortsette å vise «söta bror» hvem som er best.

Følg oss gjerne i sosiale medier for hyppige oppdateringer: www.facebook.com/plassenracing

Annonse
Annonse