ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Erling Sande AS selger nå NIU elektriske scootere

Erling Sande AS er et av norges største varehus for tohjulinger i Norge, og importerer Suzuki, Peugoet, MV Agusta, Derbi og Zero. Nå satser de enda mer på elektriske tohjulinger ved å ta NIU inn i stallen. NIU har samme uttalende som NEW på engelsk. Tekst: Ole Martin P. Eidevik. NIU har motorer fra Bosch, og du kan velge mellom fem modeller, NGT, M+, N-series, M-series og U-series. NGT-modellen er utstyrt med to ladbare batterier og kan kjøres i 70 km/t. De andre modellene kan kjøres på moped

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Erling Sande AS er et av norges største varehus for tohjulinger i Norge, og importerer Suzuki, Peugoet, MV Agusta, Derbi og Zero. Nå satser de enda mer på elektriske tohjulinger ved å ta NIU inn i stallen. NIU har samme uttalende som NEW på engelsk.

Tekst: Ole Martin P. Eidevik.

NIU har motorer fra Bosch, og du kan velge mellom fem modeller, NGT, M+, N-series, M-series og U-series. NGT-modellen er utstyrt med to ladbare batterier og kan kjøres i 70 km/t. De andre modellene kan kjøres på mopedsertifikat og kommer raskt opp i 45 km/t.

Mortes Gjestad hos Erling Sande AS kan opplyse at de nå har over 20 forhandlere på NIU, og han uttaler at de ser en stor fremtid for elektriske kjøretøy. De kan nå tilby elektriske motorsykler fra Zero og NIU og elektriske tråsykler fra Peugeot.

Se mer info på www.niu.com/no.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse