ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Er dette den nye Gold Wing?

Etter at Honda slapp teaservideoen av det som etter sigende skulle hinte om ny Gold Wing, har det begynt å dukke opp bilder. Vi kan ikke slå fast at dette er den nye sykkelen, men bildene (eller renderingene) viser tydelig ny forstilling, noe som tidligere patenttegninger har antydet. Girpedal og clutchhendel synes også å mangle, noe som kan peke mot DCT automatgir. Spekulasjonene om en stor V-motor, 4 eller 6-sylindrete, får imidlertid ikke næring i disse bildene. Sykkelen har fremdeles en boks

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Etter at Honda slapp teaservideoen av det som etter sigende skulle hinte om ny Gold Wing, har det begynt å dukke opp bilder. Vi kan ikke slå fast at dette er den nye sykkelen, men bildene (eller renderingene) viser tydelig ny forstilling, noe som tidligere patenttegninger har antydet. Girpedal og clutchhendel synes også å mangle, noe som kan peke mot DCT automatgir.

Spekulasjonene om en stor V-motor, 4 eller 6-sylindrete, får imidlertid ikke næring i disse bildene. Sykkelen har fremdeles en bokser sekser.

Men, som sagt, vi kan ikke garantere at dette faktisk er den nye Gold Wingen!

Trykk på bildene i galleriet under for å se dem i større format.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse