ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Engangsavgiften for motorsykler endres i morgen

I morgen, 1. juli, trer en rekke lovendringer i kraft. Blant dem engangsavgiften for motorsykler. Her er en rekke med sitater fra finansminister Siv Jensen angående endringen av engangsavgiften: – 1. juli kuttes avgiften på miljøvennlige motorsykler. Avgiften på en rekke populære motorsykler reduseres med flere tusen kroner, og mange lette motorsykler får null kroner i engangsavgift. – Endringen fra 1. juli betyr at engangsavgiften vil gjøre det lønnsomt å velge motorsykler med lave CO2-utslipp.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I morgen, 1. juli, trer en rekke lovendringer i kraft. Blant dem engangsavgiften for motorsykler. Her er en rekke med sitater fra finansminister Siv Jensen angående endringen av engangsavgiften:

– 1. juli kuttes avgiften på miljøvennlige motorsykler. Avgiften på en rekke populære motorsykler reduseres med flere tusen kroner, og mange lette motorsykler får null kroner i engangsavgift.

– Endringen fra 1. juli betyr at engangsavgiften vil gjøre det lønnsomt å velge motorsykler med lave CO2-utslipp. Motorsykler med relativt lave utslipp i forhold til motoreffekt får redusert avgift.

– Vi har allerede gode erfaringer med å kutte avgiftene på biler med lave utslipp, og nå får også motorsyklister sterkere insentiver til å velge miljøvennlig. Bilsalget viser at avgiftskutt på nye, miljøvennlige biler har hatt en betydelig effekt. Vi håper de nye avgiftsendringene også vil ha stor effekt på salget av nye motorsykler.

Klikk her for mer informasjon om endringen som trer i kraft 1. juli.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse