ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Energica med mer kraft!

Italienske Energica har oppdatert sine to modeller EGO og EVA for 2017. I tillegg til at begge syklene er Euro4-godkjent, har de også fått økt effekt. Sportssykkelen Energica Ego kan nå skryte av 145 hk (107 kW) og – noe som er atskillig mer interessant – massive 200 Nm moment som er tilgjengelig fra første motoromdreining. Det blir fraspark av slikt! Den andre modellen, Energica Eva, får effekten økt til 108 hester (80 kW), men den kan også skryte av et betydelig dreiemomentmoment: 180 Nm sørge

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Italienske Energica har oppdatert sine to modeller EGO og EVA for 2017. I tillegg til at begge syklene er Euro4-godkjent, har de også fått økt effekt.

Sportssykkelen Energica Ego kan nå skryte av 145 hk (107 kW) og – noe som er atskillig mer interessant – massive 200 Nm moment som er tilgjengelig fra første motoromdreining. Det blir fraspark av slikt!

Den andre modellen, Energica Eva, får effekten økt til 108 hester (80 kW), men den kan også skryte av et betydelig dreiemomentmoment: 180 Nm sørger for at det røsker godt når «gassen» åpnes.

Ellers kan det nevnes at begge modellene har fått OBD (On Board Diagnostics) og har programvare som gjør at de kan koples til et universal diagnoseverktøy. I praksis betyr det at et hvilket som helst verksted kan utføre feilsøking og reparasjon.

Vil du vite mer om Ego og Eva, finner du info hos den norske importøren: carpoint.no (trykk på linken for å åpne i ny fane).

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse