ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Endelig internasjonale pallplasser igjen

Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga. – Etter litt tørke på pallplassene internasjonalt smakte det godt med en medalje rundt halsen igjen, sier Sondre ”Gekko” Haga Tekst: Mathilde Oseberg Foto: Annette Gilje Haga Gjennom hele sommeren har trialtalentet Sondre ”Gekko” Haga deltatt i både VM og EM rundt om i verden. I helgen deltok unggutten i enda et mesterskap, denne gang Nordisk mesterskap både individuelt og for lag. Førere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland og Estland var i helgen samlet til

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga.

– Etter litt tørke på pallplassene internasjonalt smakte det godt med en medalje rundt halsen igjen, sier Sondre ”Gekko” Haga

Tekst: Mathilde Oseberg

Foto: Annette Gilje Haga

Gjennom hele sommeren har trialtalentet Sondre ”Gekko” Haga deltatt i både VM og EM rundt om i verden. I helgen deltok unggutten i enda et mesterskap, denne gang Nordisk mesterskap både individuelt og for lag.

Førere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland og Estland var i helgen samlet til dyst på Kråkerøy utenfor Fredrikstad.

– Lørdagen var litt av og på kjøreteknisk, men det var godt nok til pall-plass så jeg er egentlig godt fornøyd med det, sier ”Gekko”.

18-åringen kom på tredjeplass i den individuelle konkurransen på lørdag, og vant lagkonkurransen sammen med resten av laget sitt på søndag.

– Det er jo alltid bra med pall-plass i et så stort mesterskap, og i dag var det ganske bra, vi kjørte jo som et lag i dag og da pusher vi hverandre, sier ”Gekko”.

Under lagkonkurransen på Nordisk deltar fire stk på hvert lag, med tre tellende per seksjon.

– Det er jo mye mer sosialt, og de vi vanligvis alltid konkurrerer mot er vi plutselig på lag med. Vi er jo på landslaget sammen, så vi er jo godt kjent selvfølgelig, men på de aller fleste løp konkurrerer vi jo mot hverandre, sier 18-åringen.

”Gekko” skal nå tilbringe en uke i Oslo på treningssamling med landslaget for å så kjøre dobbel Norgescup til helgen.

– Her skal Norgescup sammenlagt avgjøres, så det blir en spennende helg, sier ”Gekko”.

Sondre ligger nå på tredjeplass sammenlagt.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse