Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Endelig er Kulelynet-boken her!

Jarl Hole er fast skribent i MC-avisa og har bidratt med allsidige artikler gjennom mange år. Mange av våre lesere har vist stor begeistring for Jarls historier om Kulelynet og resten av den elleville gjengen. Nå har det blitt bok av det, en festreise av gode historier som nærmest er en sammenhengende latterkule.

Publisert:

Tekst: Anders Eidevik (fra MC-avisa nr. 9-21).

Illustrasjon: Thuls.

Det å gjøre bok av Kulelynet-universet har nok lenge ligget i kortene for forfatteren. Jarl Hole og jeg hadde flere ganger tidligere drodlet om et mulig bokprosjekt, og i år var tiden endelig kommet for å gjøre alvor av all praten. Under arbeidet med boken har det for min del vært tidvis vanskelige arbeidsforhold: Følelsen av å nesten le seg ihjel har meldt seg flere ganger, og da har det ofte tatt tid å hente seg inn igjen!

Det kan presiseres at dette ikke er en MC-avisa-utgivelse. Kulelynet krøniker Vol. I er utgitt av forfatteren selv, med god hjelp fra blant annet undertegnede. Likevel er det fullt mulig å bestille boka hos oss i MC-avisa. Boklanseringen på Touringtreffet har alt ha gått av stabelen, så nå er det også være mulig å bestille boka på våre nettsider: www.mcavisa.no/boker

Det følger med illustrasjoner fra Thuls til hvert kapittel.

Det følger med illustrasjoner fra Thuls til hvert kapittel.

Utsalgsprisen settes til 150 kroner, med andre ord en skikkelig løp-og-kjøp-pris! Dette er garantert en fulltreffer av en julegave til MC-interesserte venner og familiemedlemmer – i alle fall om de har burlesk humor. For som Jarl skriver selv på bokomslaget: – Denne boka er ikke egnet for deg som er lettkrenket og glad i dyr.

Flere av historiene i Kulelynets krøniker Vol. I har tidligere stått på trykk her i MC-avisa, men det er også tatt med et par episoder som aldri har stått på trykk før nå. I tillegg er alle illustrasjonene rykende ferske. Ikke vær overrasket om du på MC-avisas stand på MC-messen 2022 i Lillestrøm finner Jarl Hole i sving med boksignering og kåsering.

God lesning!

Klikk her for å gå til bokbestilling.

Annonse
Annonse