ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

En oppsummering fra Stinius og hans comeback

Pressemelding. LØRDAG: Stinius blir nr 3 etter en litt dårlig start i lørdagens comeback race på Våler. Dette til tross for smerter i venstre håndledd, da han dessverre sliter med en betennelse. Et artig race, med tøff fight gjennom hele løpet med Trym Transeth Johansen, hvor Trym kapret 2. plassen noen 100-deler foran Stinius. Vi var fornøyde med dette, da det ble kun ett treningspass før kval og løp, og første løp siden 2015! Og det viktigste: Piloten smiler og er fornøyd og glad, tross sme

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding.

LØRDAG:

Stinius blir nr 3 etter en litt dårlig start i lørdagens comeback race på Våler. Dette til tross for smerter i venstre håndledd, da han dessverre sliter med en betennelse.

Et artig race, med tøff fight gjennom hele løpet med Trym Transeth Johansen, hvor Trym kapret 2. plassen noen 100-deler foran Stinius. Vi var fornøyde med dette, da det ble kun ett treningspass før kval og løp, og første løp siden 2015!

Og det viktigste: Piloten smiler og er fornøyd og glad, tross smerter i håndleddet.

SØNDAG: (NM runde nr 2)

Stinius tok i dag en glimrende 2.plass. Igjen var det en tøff fight mellom Trym Transeth Johansen og Stinius, og i dag vant Stinius den fighten etter glimrende kjøring.

Sam Love vant også i dag, men var kun ca. ett sekund foran Stinius i mål.

OG Stinius hadde løpets raskeste rundetid både i går og i dag, og R6en går virkelig bra!

Nå satser vi på å få håndleddet bra til neste NM runde som går på Rudskogen 10.-11. juni, så skal dette bli ENDA mere gøy!

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse