ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

En måned igjen til Oslo Motor Show

Fredag 25. oktober åpner Oslo Motor Show (OMS) på Norges Varemesse i Lillestrøm for tiende år på rad! Arrangøren lover et bredere, større og heftigere arrangement enn noen gang før. Tekst: Anders Eidevik. Det er ikke akkurat en lavmålt jubileumsfest vi her snakker om – og det er bra for alle motorinteresserte som vil finne veien til Lillestrøm siste helg i oktober. – Vi tror det blir "tidenes motorfest" på norsk jord, faktisk. Det blir futt og fart på nær 40.000 kvadratmeter, sier arrangøren

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Fredag 25. oktober åpner Oslo Motor Show (OMS) på Norges Varemesse i Lillestrøm for tiende år på rad! Arrangøren lover et bredere, større og heftigere arrangement enn noen gang før.

Tekst: Anders Eidevik.

Det er ikke akkurat en lavmålt jubileumsfest vi her snakker om – og det er bra for alle motorinteresserte som vil finne veien til Lillestrøm siste helg i oktober.

– Vi tror det blir "tidenes motorfest" på norsk jord, faktisk. Det blir futt og fart på nær 40.000 kvadratmeter, sier arrangøren i en pressemelding om årets OMS.

Det har vært gøy å følge OMS sin utvikling. Arrangøren har lykkes godt med mange forskjellige konsepter, og ikke vært redd for å ta inn nye elementer. Dette vil de fortsette med.

– Selvsagt har vi fornyet oss og utviklet arrangementet i forhold til tidligere. Men vi har også videreført de beste ingrediensene som gjennom et decennium har formet OMS, bygget identitet/omdømme og utviklet oss til Norges største og viktigste motor-evenement. Slikt forplikter. Både publikum og utstillere skal bli fornøyde, sies det videre.

Neste uke vil media og publikum få et bredere innsyn i hva som venter oss på årets OMS. Så følg med her på MCavisa.no og på OMS sin nettside, www.oslomotorshow.no.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse