ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

En fantastisk start på 2017-sesongen!

Pressemelding:

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Helgen startet litt trøblete torsdag. Vi slet med oppsettet, hadde noen uforutsette problemer med sykkelen og var langt bak målsettingen vi hadde satt oss for første treningspass. Min mekaniker Sean og teknikerne hos Öhlins jobbet hardt for å få sykkelen på rett spor før fredagens kval, og heldigvis ga det resultater. Jeg var mer komfortabel på sykkelen og rundetidene forbedret seg med flere sekunder. Jeg kvalet inn på en 11.plass sammenlagt, 5 raskeste Superstock. Det var 18 sykler til kval.

Vi hadde bare et løp denne helgen. Jeg hadde en relativt dårlig start men jobbet meg opp og hadde en bra fight om 8.plassen. Jeg endte til slutt på en 10.plass med en ny personlig beste tid, og var nærmere rundetiden til raskeste Superstock enn jeg noen gang har vært tidligere!

Det føles utrolig bra å ha en helg under beltet før vi drar direkte videre til Atlanta i morgen, og jeg er veldig glad vi sjanset på å ta denne ”testen”. Sykkelen er rask og har masse potensiale. Dette kommer til å bli en morsom sesong!

Tusen, tusen takk til alle som gjør dette mulig! Det er helt surrealistisk å få muligheten til å kjøre enda et år her i USA.

Mvh Caroline Olsen

www.facebook.com/racingcaroline

Instagram/Twitter: carolineracing

(Foto: Brian J. Nelson)

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse