ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Elektrisk konseptsykkel fra Ducati

En gruppe designstudenter i Milano har samarbeidet med Ducati om denne elektriske konseptsykkelen, og det skulle ikke forundre om den gir et godt bilde av hvordan den første elektriske Ducati kommer til å se ut. Studentene Bart Heijt, Fernando Pastre og Raquel Villani fra Scuola Politecnica di Design er folkene bak prosjektet, og hensikten var å lage et konsept som var i tråd med designet av nåværende Ducati. Konseptsykkelen, som er døpt Zero, er minimalistisk og har glatte linjer. Bruk av kontr

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

En gruppe designstudenter i Milano har samarbeidet med Ducati om denne elektriske konseptsykkelen, og det skulle ikke forundre om den gir et godt bilde av hvordan den første elektriske Ducati kommer til å se ut.

Studentene Bart Heijt, Fernando Pastre og Raquel Villani fra Scuola Politecnica di Design er folkene bak prosjektet, og hensikten var å lage et konsept som var i tråd med designet av nåværende Ducati.

Konseptsykkelen, som er døpt Zero, er minimalistisk og har glatte linjer. Bruk av kontrastfarger skiller de tekniske og skulpturelle delene, mens konseptet som helhet skal minne om en kobra som reiser seg for hugg. Resultatet er et design som gir inntrykk av bevegelse og aggresjon. Sies det.

En fiffig detalj: Zero-logoen på siden av sykkelen forandrer farger, alt etter hvilket drive mode som brukes. De vertikale DLR og Zero-logoen gjør også tjeneste som blinklys.

Denne konseptsykkelen ble riktignok laget for en tid tilbake, men sett i lys av Claudio Domenicalis nylige uttalelser om om at en elektrisk Ducati ikke var langt unna, kan det være verd å ta en titt på Ducati Zero – man vet aldri.

Denne videoen fra You Tube gir et bedre inntrykk av sykkelen:

[Video mangler etter import...]

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse