ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Elektrifiserende mysterium

Hvis du noen gang har lurt på – og det er vi helt sikker på at du har – hvordan det ville være å ha en BMW med sidevogn, maken til dem som fartet rundt under andre verdenskrig, og sjekket om folk hadde papirene i orden, er du kommet til rett sted. ReVolt er et firma som er opprettet av Mericas Alternet Systems, Inc. for å, sitat: "Gjøre nytte av vår litium batteriteknologi som drivkraft for kommersielt troverdige, grønne alternativ beregnet på salg i eksisterende markeder." Prosjektet har fått

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hvis du noen gang har lurt på – og det er vi helt sikker på at du har – hvordan det ville være å ha en BMW med sidevogn, maken til dem som fartet rundt under andre verdenskrig, og sjekket om folk hadde papirene i orden, er du kommet til rett sted.

ReVolt er et firma som er opprettet av Mericas Alternet Systems, Inc. for å, sitat: "Gjøre nytte av vår litium batteriteknologi som drivkraft for kommersielt troverdige, grønne alternativ beregnet på salg i eksisterende markeder." Prosjektet har fått det fengende og lett begripelige navnet "ReVolt Classic Electric Motorbike with Sidecar", og det vil, logisk nok, få en elektromotor som henter strøm fra en Alternet Systems litium batteripakke.

Den første modellen er under bygging og ventes klar for testkjøring og evaluering i løpet av sommeren. ReVolt planlegger å ha en begrenset produksjon klar for "holiday season", noe som kan bety sommerferie, men det kan også bety juleferie ettersom amerikanerne ofte, av redsel for å såre noen, også kaller jul (christmas) for "holiday season".

Ideen med å ha en stor batteripakke i sidevognen er forsåvidt ikke helt av veien, men på kjøpet får du selvfølgelig med sidevognsriggens problemer: Du blir låst i bilkøer og du har ikke tak over hodet hvis det regner. Kort sagt: Ingen av motorsykkelens fordeler og ingen av bilens, heller. Dessuten vil maskinen ikke egne seg til wheelies. Men, som historien har bevist gang på gang: Det er utrolig hva som kan selges hvis bare markedsføringen er riktig.

Som ettertanke kan et nevnes at ReVolt betyr opprør – noe som ikke er helt utenkelig.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse