Annonse
Annonse
MC-avisa

Duell og ICEONE Racing starter samarbeid

Pressemelding, Duell Bike-Center Oy. To finske toppselskaper, Duell Bike-Center Oy og ICEONE Racing, har inngått en samarbeidsavtale der Duell blir den offisielle partneren til ICEONE Racing. Duell Bike-Center Oy i Korsholm er markedsledende i sin bransje i Nord-Europa. Utvalget av powersports-produkter som Duell importerer og produserer inkluderer flere kjente varemerker samt teknisk utstyr av høy kvalitet. Duell’s CEO Jarkko Ämmälä og ICEONE Racings team manager Antti Pyrhönen har begge en lan

Publisert:

Pressemelding, Duell Bike-Center Oy.

To finske toppselskaper, Duell Bike-Center Oy og ICEONE Racing, har inngått en samarbeidsavtale der Duell blir den offisielle partneren til ICEONE Racing.

Duell Bike-Center Oy i Korsholm er markedsledende i sin bransje i Nord-Europa. Utvalget av powersports-produkter som Duell importerer og produserer inkluderer flere kjente varemerker samt teknisk utstyr av høy kvalitet. Duell’s CEO Jarkko Ämmälä og ICEONE Racings team manager Antti Pyrhönen har begge en lang historie som motocrossførere og har kjent hverandre i lang tid. Begge er også forenet av et målbevisst ønske om å lykkes, så betingelsene for starten av samarbeidet har eksistert i lang tid.

"Vi har fulgt ICEONE Racing’s virksomhet i lang tid, og vi er så overbevist av deres arbeide at vi bestemte oss for å begynne å jobbe sammen selv midt i sesongen. Vi har vært Ajo Motorsports offisielle partner i mer enn 20 år, og målet vårt er et langt og vellykket samarbeid med ICEONE Racing også. Både Duell og ICEONE Racing styres av en høy arbeidsmoral, vi fokuserer nøye på detaljene, vi streber målrettet etter suksess og til slutt tror vi på hardt arbeid", sier Ämmälä.

"Vi har vært på jakt etter en langsiktig partner og er veldig glade for å starte dette samarbeidet med et vellykket og voksende finsk selskap. Duell representerer produkter av høy kvalitet, og alle tekniske varemerker vi bruker, inkludert Dunlop, Motorex og RK, er i deres sortiment. Duell har blitt en internasjona aktør, og jeg tror vi begge vil dra nytte av synligheten", forsikrer Pyrhönen.

ICEONE Racing eies av Kimi Räikkönen, og konkurrerer som Husqvarnas fabrikkteam i MXGP-klassen i motocross-VM. Antti Pyrhönen, motocrossproffen fra flere år siden, har vært lagleder siden 2013. Under ledelse av Pyrhönen har ICEONE Racing-teamet målrettet utviklet seg til et av verdens ledende motocross-lag. Thomas Olsen fra Danmark og Arminas Jasikonis fra Litauen er dagens førere for Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-teamet.

Annonse
Annonse