ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Duell blir sterkere i Europa

Fra venstre: Duells CEO Jarkko Ämmälä og Head of Export Management and Business Development Erwin Van Hoof, på høyre side IGM Trading BVs tidligere eiere Arno og Ingrid Gaalman-Wegehorst.

Pressemelding, Duell. Finske Duell Bike-Center Oy har kjøpt virksomheten til den nederlandske powersports grossisten IGM Trading BV og tyske Grand Canyon GmbH. Ved å utvide Duell Bike-Center i Europa, utvider Duell Bike-Center sitt sortiment og introduserer flere nye merkevarer til det nordiske markedet. Duell Bike-Center Oy-Group er en Korsholms-basert importør og produsent av powersportprodukter og ledende i bransjen i Finland, Skandinavia og Baltikum.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Duell.

Finske Duell Bike-Center Oy har kjøpt virksomheten til den nederlandske powersports grossisten IGM Trading BV og tyske Grand Canyon GmbH. Ved å utvide Duell Bike-Center i Europa, utvider Duell Bike-Center sitt sortiment og introduserer flere nye merkevarer til det nordiske markedet.

Duell Bike-Center Oy-Group er en Korsholms-basert importør og produsent av powersportprodukter og ledende i bransjen i Finland, Skandinavia og Baltikum. Siden 2019 har selskapet målbevisst jobbet for ekspansjon i det internasjonale markedet i Sentral- og Sør-Europa, og med denne avtalen tar firmaet steget ut til markedene i Tyskland og Nederland.

– Transaksjonen som nå er gjennomført er en åpning for nye markedsområder i Benelux-landene og spesielt Tyskland, som er et av Europas største markeder for motorsykkeltilbehør. Området er strategisk viktig når det gjelder logistikk, ettersom logistikksenteret vi overtar i avtalen muliggjør raskere leveranser ut til Europa. Kjernen i vår virksomhet er å levere produkter så raskt som mulig til nettverket vårt. Jeg er sikker på at ved å leve opp til vårt løfte, kan vi betjene både nye og eksisterende kunder enda bedre, kommenterer Duell Bike-Center Oys administrerende direktør Jarkko Ämmälä.

IGM Trading bv grunnlegger Arno Gaalman er også fornøyd med avtalen. – Jeg har store forventninger til samarbeidet, og vi er stolte over å bli en del av en stor og vellykket gruppe. Jeg er sikker på at Duells ambisjoner så vel som kvalitetsmerker og spesielt det tekniske utstyret de representerer vil føre oss til en rask ekspansjon som kommer våre kunder, partnere og ansatte i Tyskland og Nederland til gode, sier en fornøyd Gaalman.

Informasjon:

Duell Bike-Center Oy ble grunnlagt i 1983 i Korsholm og er et importselskap som selger importerte og egne produkter i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia, Litauen, Nederland, Belgia, Tyskland, England, Spania, Tsjekkia, Romania og Russland gjennom et omfattende distribusjonsnettverk. Duells importsortiment inkluderer kjøreutstyr, tilbehør og reservedeler til motorsykler, motorvogner og båtliv. Dessuten inngår også ATV/UTV-produkter, samt utstyr, tilbehør og reservedeler til mopeder og scootere.

Duell er markedsledende innen powersportprodukter i de nordiske og baltiske landene og representerer Oakleys, Scotts, Alpinestars, HJC's, Schuberths motorsykkelklær og tilbehør, samt blant annet Pirellis, Metzelers, Dunlops, Fox, Brembos tekniske produkter. I tillegg til egne merker, Sno-X, Tec-X, Sea-X, SnowPeople, Bronco, AMOQ, Sixty5, Hyper, Black Island, Qvarken, Next, eier Duell også de kjente svenske merkene Halvarssons og Lindstrands, som produserer motorsykkelklær. Konsernet har i dag en internasjonal arbeidsstyrke på over 150 ansatte. Duells moderne logistikksenter ligger i Korsholm i Finland, Tranås i Sverige og Hengelo i Sverige.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse