ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ducatis 2016 Moto GP racer – komplett med vinger

Ducati har nylig vist frem 2016 versjonen av sin Desmosedici Moto GP sykkel. Døpenavnet er Desmo 16 GP og den er en videreutvikling av 2015 modellen. Bortsett fra noen små forandringer på kåpen, er det de 4 små vingene som er det mest iøynefallende. Det er ikke til å komme fra: Det ser snodig ut og rett forfra er inntrykket noe forvirrende. Men, som det viste seg gjennom hele fjorårssesongen – enten det gjaldt menn eller maskiner – hensikten helliger middelet. Andre endringer er at Akrapovic eks

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ducati har nylig vist frem 2016 versjonen av sin Desmosedici Moto GP sykkel. Døpenavnet er Desmo 16 GP og den er en videreutvikling av 2015 modellen.

Bortsett fra noen små forandringer på kåpen, er det de 4 små vingene som er det mest iøynefallende. Det er ikke til å komme fra: Det ser snodig ut og rett forfra er inntrykket noe forvirrende. Men, som det viste seg gjennom hele fjorårssesongen – enten det gjaldt menn eller maskiner – hensikten helliger middelet.

Andre endringer er at Akrapovic eksosen er bedre pakket inn i sykkelen, hjulene med 17" felger har Michelin dekk og sykkelen har fått reglementert ECU.

Hva vi synes: Slett ikke verst å se på – bortsett fra rett forfra – der ser den ut som en sommerfugl hentet fra Transformers...

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse