ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ducati V4 superbike

Det skjer mye rundt Ducati for tiden: De mer enn antyder at den såkalte «Final Edition» av 1299 Panigale vil bli vist på Laguna Seca, sterke rykter vil ha det til at Harley-Davidson er interessert i å overta, Multistrada Enduro Pro er vist fram, og nå kan vi i tillegg presentere høyst uoffisielle bilder av den nye V4 superbiken fra Bologna. V4en ser ut til å følge samme oppskrift som Panigale, med monosving bak og eksos under buken. Det blir også sagt at Ducati fortsetter med å bruke sitt «ramme

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det skjer mye rundt Ducati for tiden: De mer enn antyder at den såkalte «Final Edition» av 1299 Panigale vil bli vist på Laguna Seca, sterke rykter vil ha det til at Harley-Davidson er interessert i å overta, Multistrada Enduro Pro er vist fram, og nå kan vi i tillegg presentere høyst uoffisielle bilder av den nye V4 superbiken fra Bologna.

V4en ser ut til å følge samme oppskrift som Panigale, med monosving bak og eksos under buken. Det blir også sagt at Ducati fortsetter med å bruke sitt «rammeløse» design hvor styrehode, svingarm og bakramme er boltet fast i motoren (men det ville kanskje være for frekt å nevne at BMW brukte samme konsept allerede i 1996 på R1100RT).

En vesentlig endring fra Panigale er at den nye V4 har bakre sylinderrekke pekende atskillig mer bakover, langt mer enn på tidligere Ducatimodeller – med unntak av Desmosedici MotoGP-maskinen. Dette vil sannsynligvis hjelpe Ducati til å forbedre chassisbalansen. Det ventes at den nye V4 blir presentert på EICMA i Milano, men dukker det opp mer nytt før den tid, holder vi dere underrettet.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse