ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ducati V4 avslørt?

Ducati har sagt at de kommer til å vise sin nye V4 sportsmotor på Misano torsdag 7. september, men det er mulig hele hemmeligheten nå er avslørt, takket være et mobiltelefonbilde tatt i et depot – sannsynligvis nettopp på Misano. Sykkelen ser kanskje ut som Panigale ved første øyekast, men ser en nærmere etter er det forandringer i karosseridelene – kåpen strekker seg nå hele veien opp til toppen av tanken i det som ser ut til å være ett stykke. Åpningene til frontlyktene ser også ut til å væ

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ducati har sagt at de kommer til å vise sin nye V4 sportsmotor på Misano torsdag 7. september, men det er mulig hele hemmeligheten nå er avslørt, takket være et mobiltelefonbilde tatt i et depot – sannsynligvis nettopp på Misano.

Sykkelen ser kanskje ut som Panigale ved første øyekast, men ser en nærmere etter er det forandringer i karosseridelene – kåpen strekker seg nå hele veien opp til toppen av tanken i det som ser ut til å være ett stykke. Åpningene til frontlyktene ser også ut til å være større – muligens for å gi plass til luftkanaler. Motordekselet som vises er også forskjellig fra Panigale.

Ducatis direktør bekreftet allerede i januar at en ny V4 sportssykkel var på gang, og nå ser det ut til at katten har sluppet ut av sekken. Det blir spennende å se den endelige versjonen!

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse