Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Ducati Trondheim – Nytt verksted, design store og nettside

I det nye verkstedet holdt mekaniker Andreas Gulstad (t.h.) med å overhale en Ducati 916-motor. 916-en er det mest klassiske Ducati-navnet. De tre andre på bildet er fra venstre: Thomas Furu (butikkleder), Stian Bratt (serviceleder) og mekaniker Ivan Skotnes.

For noen år siden overtok Torgeir Magnussen Ducati-forhandleren i Trondheim. Torgeir er glad i fart og design, og han driver også bilforhandleren Autosport AS som selger sportsbiler.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Denne artikkelen var en del av artikkelserien «Vi tar pulsen på MC-bransjen» i MC-avisa nr. 3-22.

Da MC-avisa var innom Ducati- og bilbutikken i Tungesletta 10 nær Lade handelssenter i Trondheim, var det Thomas Furo og Stian Bratt som møtte oss i butikken. De kunne fortelle at de solgte 101 nye Ducati i fjor og hadde målsetting om å selge mange flere i år.

– Vi tar innbytte på alle typer MC, og bruktandelen øker også, forteller Thomas. Han fortsetter: – Mange ønsker det skal være enkelt å kjøpe motorsykkel, og vi legger til rette for dette. Vårt distrikt er stort, og vi leverer på døren til kunder som ønsker dette. For oss er det viktig å være fleksibel og møte kundene sine behov.

Det nye verkstedet har to store vindu fra salgslokalet inn til verkstedet.

Thomas kunne også fortelle at de kommer med en helt nytt side i mars med domenenavnet ducatitrondheim.no.

Ducati Trondheim har fått et helt nytt verksted som er blant det mest ryddige undertegnede har sett. Dette er ikke merkelig, da kunder har innsikt til verkstedet gjennom to store vindu fra salgslokalet. Da vi var der holdt gutta på verkstedet på med bygge og overhale en Ducati 916. Det sto også en Streetfighter V4 på en verkstedsbukk som ble customisert med pulverlakkerte deler, som ferdig bygget kommer til å bli en skikkelig lekkerbisken.

Ducati Trondheim vil om kort tid skilte med Ducati Design Store i sine salgslokaler.

Annonse
Annonse